This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ganesa
Ganesa - 1 Item
Hoi mannen. Ik ben Jill een geile vrouw die het leuk vind om jou lekker te verwennen. Ik hou ervan om je te pijpen lekker diep als je wil zonder condoom om daarna intiem te gaan in verschillende standjes(mc). Ook mag je mij vingeren en beffen en kunnen wij lekker knuffelen en elkaar strelen. Zoenen en anaal is mogelijk(dit zit mee bij de prijs in). Ik kan je ook een lekkere erotische massage geven. Bel(met je nummer aan) me voor een lekker afspraakje? dikke kus op je geschoren TAMPERT alvast!
Ganesa
lekker gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maggie Griffins
Maggie Griffins - maagklachten
Laatst vertelde ik aan mijn goede vriendin dat mijn man de laatste tijd behoorlijk stinkt. Zegt ze: Ow heeft hij maagklachten? Want kan ook een helico bacterie zijn, dit komt vaak bij mijn Marokkaanse klanten ook regelematig voor. Ken ook een pooier die dit heeft gehad, maar de geur is niet te harden en als ik het nu bij iemand ruik dan weet ik precies dat er iets mis is. Al zijn prostie’s werden er n.l. ook erg misselijk van. Na een kuurtje van 14dgn was alles gelukkig opgelost. Toch wel handig zo/n vriendin uit “het wereldje”!
Natasha Slane
Natasha Slane - naturistenschip
Nudisten kunnen binnenkort terecht op een eigen cruise. De onderneming eWaterways, die gespecialiseerd is in rivier- en zeecruises, start in augustus met zo'n tocht. Het naturistenschip, dat over een bar, een zonnedek en een restaurant beschikt, vaart langs de Kroatische kustlijn. Zwemmen en zonnebaden gebeurt naakt, maar voor het avondeten dienen de gasten wel in hun kleren te schieten, luidt het helaas!
Richenell
Richenell - landingsbaan, een driehoekje of iets creatiefs
Helemaal kaal, een landingsbaan, een driehoekje of iets creatiefs, haast geen enkele vrouw draagt haar schaamhaar nog au naturel. We scheren, trimmen, harsen en waxen er op los. Zodra je schaamhaar weer begint te groeien, jeukt het en als je niet oppast zit je opeens met ingegroeide haren en pukkeltjes. Waarom doen we dit? Waarom laten we niet, net als ik, gewoon lekker de boel groeien?
Harry Prick
Harry Prick - anale vanilleseks
Geur en smaak zijn bij mij altijd van invloed bij een bezoek aan bijvoorbeeld een amateurprostituee. Van sommige etenswaren wordt beweerd dat zij lustopwekkend zijn, bijvoorbeeld oesters en truffels. Ook bepaalde kruiden en specerijen zoals oregano en vanille worden weleens genoemd. Naar vanille wordt de term “anale vanilleseks” gebruikt! MMM, mijn DONg begint al weer te kwispelen bij de gedachte……
tom
tom - masturberen niet lekker
Ik zou liegen tegen jullie als ik zou zeggen dat ik masturberen niet lekker vind Hier nog iets fijns wat ik recentelijk heb ontdekt. Probeer het eens zou ik zeggen Ga lekker op bed liggen, maak je TAMP stijf en ga op een normale manier mastruberen, maar smeer alleen nu je TAMP in met scheerschuim ... je orgasme zal super zijn!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook