This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gudya
Gudya - 1 Item
Hoi lieve mannen, ik ben een lieve , stoute schoonheid met een sexy uitstraling en mooie figuur. Ik stel je helemaal op je gemak zodat je lekker jezelf kan zijn en we samen heerlijk kunnen genieten. Ik hou van lekkere sex maar kan ook wild van geilheid worden. Graag alleen verzorgde en lieve mannen. Bel mij, Je krijg geen spijt.... ;-) Graag alleen bellen ! Ik reageer niet op SMS ! Trio met met mijn moeder is op verzoek ook mogelijk !
Gudya
lekker wijntje erbij!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ploooy
Ploooy - een vingerplant
Staan er twee planten in de vensterbank, zegt de een tegen de ander: "Weet je, ik vind ons sexleven zo eenzijdig" "Ja," zegt de ander, "had je maar niet met een vingerplant moeten trouwen!"
Esmeralda en Mike de Boer
Esmeralda en Mike de Boer - Haulover Beach in Miami
Naakstranden vind je tegenwoordig in alle maten en soorten her en der in de wereld maar Haulover Beach in Miami is een echte topper. Het beschikt over een paradijselijk wit zandstrand. Je kan er niet alleen heerlijk naaktzwemmen maar ook mastuberen!
Gerda Grootepunt -- Borsten
Gerda Grootepunt -- Borsten - mijn tepels te vingeren
Dag allemaal! Ik vind het ook enorm lekker om mijn tepels te vingeren, als voorbereiding op het gegeil daar beneden, en als begeleiding daarbij. Ik wil een variant doorgeven waar ik extra dol op ben, en dat is, tegelijk je oksels strelen. Die zijn lekker zacht, warm, hol, harig, beetje vochtig. Je blijft zoeken naar combinaties van welke vingers aan je tepels zitten en welke in je oksels, en het is elke keer weer heerlijk nieuw-geil. En dan natuurlijk steeds andere bewegingen verzinnen. Best om een tijdje vol te houden! Tussen je benen zit je mooiste speelgoed, maar niet het enige!
Piet Saman
Piet Saman - leuke, stoute dame voor een intiem dinertje
Dag, Ik zoek nog een leuke, stoute dame voor een intiem dinertje bij mij thuis zaterdag a.s. ! Het is overigens wel de bedoeling dat dit een aanloop is naar een lekker geil erotisch samenzijn. Er wordt n.l. eerst samen gekookt met alleen maar een schort voor! En daarna kan het penetreren direct wat mij betreft direct beginnen!
Flinq Grommen
Flinq Grommen - klonters geronnen menstruatiebloed
Veel vrouwen en meisjes zeggen dat ze zich scheren, omdat hun schaamhaar vies is. Dit is natuurlijk onzin. Je kunt het vies vinden, maar het is níet vies. Het is haar. Was jij je nooit en hangen de klonters geronnen menstruatiebloed in je schaamhaar, ja, dát is pas vies!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook