This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gayatri
Gayatri - 4 Items
HALLO LIEVERDS, ik ben een heerlijk rijpe klasse vrouwtje. Gek op nylons,jarretels en highheels. puur en toe ontvang ( alleen nette Nederlandse mannen)ik overdag's en s avonds voor speels plezier, Ik ben dol op erotiek, Verwen jij mij , dan verwen ik jou dubbel terug! Wel graag bellen met NUMMER HERKENNING! SMS EN EMAIL REAGEER IK NIET MEER OP HOOR! xxx MIJN PRIJZEN 75 EURO HALF UUR 100 EURO 3 KWARTIER 125 EURO UUR
Gayatri
lekker bipsje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gayatri
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gayatri
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gayatri
naturist!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pien en Wiemel
Pien en Wiemel - Porcupine Mountains
De Porcupine Mountains (Porkies) is een serie bergketens die boven het lake Superior uitsteken in het Wilderness State Park in Michigan. Hier ligt de mooiste 'skinny-dip' plaats in de VS. Doe je kleren uit en duik erin om vervolgens lekker langs te kant te masturberen!
Carl
Carl - bepaalde dranken zoals witte wijn
Hai, ik ben er gisteravond toevallig achter gekomen dat bepaalde dranken zoals witte wijn (vooral mousserende) en bier veel amateurprostituee’s veel losser en vrijer maken! Rode wijnen als port en sterkedrank daarintegen maken veel hoeren juist slaperig zodat het wellicht aan het einde van de avond weer op masturberen uitdraait! Dit ter info.
Adriana Limana
Adriana Limana - Waar komt die geur gvd vandaan
Wat is dat toch met mijn wc?! Ik poets, ik schrob, het is superschoon en alsnog vind ik mijn wc stinken. Waar komt die geur gvd vandaan? Ik geef regelmatig over en dan zit ik letterlijk met mijn hoofd in de pot, en daar komt ook geen vreemde lucht vandaan. Dus er zit daar een bepaalde geur, maar ik heb geeen idee waar het vandaan komt!! Het lijkt wel alsosf er een darmpatiënt permanent in mijn w.c. woont! Ligt het misschien aan mijn zwangerschap, want voorheen had ik niks gemerkt. What can I do about it?? Chloor vloeit er als water uit de kraan, na een half uur na poetsen ruik ik weer dat rare vreemde vieze geur! Tips zijn welkom.
Greet Bilspleet
Greet Bilspleet - ik scheer mijn YONI
HOIKES! ook ik scheer mijn YONI altijd helemaal kaal! ik vind het ook veel frisser en ook voor mijn POOIER. hij doet het ook. omdat ik het al doe vanaf de pubertijd moet ik het om de dag bijhouden. groeit snel. van jeuk heb ik geen last. als ik me een keer te snel geschoren heb en een beetje last heb dan pak ik de pot sudo creme. ideaal. wat goed is voor baby billetjes is ook goed voor ons. Lol ik kan me niet voorstellen dat er nog mensen zijn die zich helemaal niet scheren. ieder zijn smaak ok, maar ik vind het vies! Greeeetz
Jacob
Jacob - vrouwelijk geslachtsdeel
Zitten twee Italianen een kruiswoordpuzzel te maken: de een: "vrouwelijk geslachtsdeel??" De ander: "Horizontaal of vertikaal?" De ene weer: "Horizontaal........" "Dan moet het de mond zijn."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook