This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gambhiri
Gambhiri - 4 Items
Hai allemaal, Leuk dat ik je interesse heb gewekt en je even op mijn advertentie klikt! Ik ben dus ook een sexy ondeugende spontane meid ! Ik hous van sex en spannende dates, ook hou ik van een gezellig praatje onder het genot van een mousserend drankje. Met mij kan je heerlijk knuffelen en zoenen maar ik kan ook een echte stoeipoes zijn! Lijkt dit je wat? Bel me dan snel voor een spannende date! Kusje kusje !
Gambhiri
mmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gambhiri
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gambhiri
burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gambhiri
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - kaal scheren bij haar vagina
Tja, bedenk wel dat de meeste vrouwen zich ook helemaal kaal scheren bij haar vagina,zie het zelfs ook tijdens het douschen na het sporten dat de meeste vrouwen bijna allemaal helemaal kaal geschoren zijn op een paar lesbo’s na.Ben zelf ook helemaal kaalgeschoren wel,scheer me vaak zo 2x per week en een mooi glad resultaat,geen pukkeltjes erop.Vind het zelf ook veel hyiegenischer zo voledig kaal,zeker de periode dat je vaak afscheiding en slijmverlies hebt,ook bij het masturberen is het veel properder dan met schaamhaar wel...Ieder zijn mening erover toch??
Ed
Ed - waar je kont eigenlijk voor bedoeld is
Een homo komt op het spreekuur bij de dokter Hans en klaagt:"Kunt u eens naar mijn TAMPERT kijken, er zitten allemaal wratjes op en ze jeuken ontzettend". Na een kortstondig onderzoek krabt de arts zich even achter z'n oor en zegt : "Dat ziet er niet best uit, want u heeft aids". "Wat verschrikkelijk! Wat moet ik doen", huilt de patient."Weet je wat", adviseert de arts, "boek een vlucht naar Mexico. Daar aangekomen stap je uit het vliegt met een plastic bekertje en neemt bij de eerste de beste plas water een flinke slok van dat water. Vervolgens koop je op de markt vers fruit. Dat eet je ongewassen op en spoelt het weg met een hele fles tequilla. Dan nog wat gootwater en vervolgens nog wat tartaar van de markt". De homo kijkt de arts ongelovig aan: "En dan ben ik genezen, dokter Hans?" "Nee, maar dan weet je wel waar je kont eigenlijk voor bedoeld is!"
Guido en Joske
Guido en Joske - Freikörperkultur
In Duitsland is de Freikörperkultur al sinds de 19e eeuw behoorlijk ingeburgerd. In de zomer trekken duizenden inwoners van München naar de 'Englischer Garten' om tijdens de lunchpauze te penetreren, zonder kantoorkledij evenwel.
Dick Tevreden
Dick Tevreden - masturberen niet lekker vind
Hi Ik zou liegen tegen jullie als ik zou zeggen dat ik masturberen niet lekker vind ier nog iets fijns wat ik recentelijk heb ontdekt. Probeer het eens zou ik zeggen Neem een kussen waar een rits in zit (hiermee kun je lekker met je TAMPERT tussen de vulling komen) doe de rits open, doe een condoom om je TAMPERT zodat het lekker glijd (die vangt namelijk ook het kwakkie op !) doe je TAMPERT in je kussen en ga op bed liggen en lekker batsen maar. Jouw orgasme zal super zijn!
MIa
MIa - mediterrane kruiden zoals basilicum en oregano
Hoi! Van pittig gekruide gerechten wordt ook beweerd dat ze lustopwekkend zijn, evenals gerechten met mediterrane kruiden zoals basilicum en oregano. Te veel of te zwaar tafelen geeft echter een vol, opgeblazen gevoel en werkt helaas sexuele lust verminderend heb ik al vaker mogen ervaren tijdens mijn werk als amateurprostituee!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook