This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Guri
Guri - 1 Item
Bent u op ook naarstig zoek naar een goede erotische massage met heerlijke sex?, Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben geil, een lieve elegante en aantrekkelijke amateurprostituée die veel ervaring heeft opgedaan in binnen en buitenland en deze graag met u wilt delen. Ik heb zachte borsten en een heerlijk sexy lichaam. Doe omg. Eindoven escort in hotels maar ook bij u thuis! Mijn werktijden zijn van Maandag tot Vrijdag van 18uur tot 00uu... !
Guri
geil gedragen onderbroekje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roy Crocque
Roy Crocque - Mijn vrouw scheert haar FOEF al jaren kaal
Mijn vrouw scheert haar FOEF al jaren kaal, vind ze vooral praktisch. Bij de sport zijn alle dames intiem geschoren vertelde ze laatst. Ook ben ik zelf kort geknipt of kaal. Bij intieme momenten (likken) vindt ik het prettig dat ze kaal is. ps ik doe wel oraal bij haar maar zij nooit meer bij mij!!
Sem en Tanja van Marwijk
Sem en Tanja van Marwijk - fietsen mensen naakt
Elk jaar op 12 maart fietsen mensen naakt in diverse wereldsteden. Het gebeuren is een ode aan het fietsen zonder zadel en het naakte lichaam. De deelnemers uiten zo hun ongenoegen wat betreft het gebruik van de auto. Soit, het is en blijft een topattractie!!
Hildemara Vreugdenhill
Hildemara Vreugdenhill - Pater Vruchtwater
Een jonge non gaat voor het eerst biechten. Ze zegt tegen Pater Vruchtwater dat ze een groot geheim heeft. En als Pater Vruchtwater haar verzekerd heeft dat haar geheim veilig is bij hem, verteld ze: "Vader, ik heb onder mijn habijt geen slipje aan". Pater Vruchtwater slikt: "Da's niet zo heel erg hoor Zuster, doet U maar vijf onze vaders, vijf weesgegroetjes en vijf radslagen hier voor het altaar....."
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - in de vorm van geslachtsdelen
HOI! Bepaalde etenswaren worden de laatste tijd door mijn vrouw wel eens in de vorm van geslachtsdelen gemaakt, bijvoorbeeld pasta en gebak! Mmmmmm jummie zeg ik dan tegen haar! Of zou ze er misschien ets anders mee bedoelen??
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - masturberen niet lekker
Ik zou liegen tegen jullie als ik zou zeggen dat ik masturberen niet lekker vind Hier nog iets fijns wat ik recentelijk heb ontdekt. Probeer het eens zou ik zeggen Dit is eigelijk voor de lenigen of groot geschapenen onder ons, als je bij 1 van de 2 hoort of bij allebei dan moet je eens in bad gaan zitten een niet languit gaan liggen maar je zo leggen dat je rug tegen een rand komt en je benen ook een dan moet je proberen om je zover mogelijk te plooien zodat je jezelf kan Französisch total, bij mij werkt het allesiens heel goed een je kan ook nog eens klaarkomen in je mond. maar je moet wel op je rug letten! Jouw orgasme zal super zijn!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook