This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tosca Brinkerink
Tosca Brinkerink - 1 Item
heey mannen. ik ben een stoute vrouw met een kleine, geschoren poes die ervan houd om mannen te verleiden en gek te maken. Mijn hobby's zijn mannen verleiden uitgaan en lol trappen. Voorheen heb ik ook gewerkt in de porno. Onder andere heb ik films gemaakt voor de handyman. Nu doe ik ook privé ontvangst erbij: de prijzen zijn 50 euro voor 15 min en 80 euro voor 30 min en 150 voor een uur. Standaard zit erbij: zoenen,tongzoenen,pijpen,neuken anaal, tepelvingeren en natuurlijk mag je aan mijn borsten zuigen. Dikke kus alvast …….
Tosca Brinkerink
gedragen slipje te koop voor weinig!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - paar vaktermen
Hier nog een paar vaktermen: wappen= wippen met een slappe WOKNOK= Wijd Openstaande Kletsnatte Ochtend Kut
Blair Lindsey
Blair Lindsey - lingerie
Een vrouw heeft wat lingerie gekocht. Ze vraagt of ze de zin "Als je dit kunt lezen, dan ben je er dichtbij" op het slipje geborduurd kan krijgen. "Natuurlijk mevrouw," zegt de verkoopster. "Waar geeft u de voorkeur aan: blokletters of schrijfletter?" "Braille graag, als het kan."
David en Victoria
David en Victoria - Cap d'Agde
De Franse stad Cap d'Agde wordt ook wel eens omschreven als de naakthoofdstad van de wereld. 1,6 km fijn zandstrand is voorzien voor naturisten. Ook in openbare zwembaden, bars, restaurants en supermarkten kan je in je blootje terecht om lekker te masturberen! Ik was er van de zomer, echt een ervaring om nooit te vergeten!
Judy
Judy - Schaamhaar heeft een natuurlijke functie
Schaamhaar heeft een natuurlijke functie, namelijk een barrière tegen indringers. Met de huidige stand van de hugiëne is die barrière minder belangrijk geworden en kun je gerust om esthetische of 'praktische' redenen het schaamhaar verwijderen zonder gevolgen voor de gezondheid. handel wel volgens de juiste technieken want al die kleine wondjes, daar zijn bacteriën dol op en voor je het weet heb je allemaal bultjes en het kan zelfs erger. Wees dus voorzichtig want de huid is in de genitale zone dun en gevoelig. En de reden daarvan kennen we denk ik allemaal wel...
ROBSTER
ROBSTER - masturberen niet lekker
Ik zou liegen tegen jullie als ik zou zeggen dat ik masturberen niet lekker vind Hier nog iets fijns wat ik recentelijk heb ontdekt. Probeer het eens zou ik zeggen. Als je in je bed ligt moet je je stijve TAMP over je bed trekken. de amazone. je moet je benen goed wijd houden en dan moet je je TAMP op je bed leggen. dan moet je sex bewegingen maken. lijkt net echt ! het is ook wel chil. ik vind het heel lekker. je kan een condoom omdoen om het sperma op te vangen. als je het niet heb, doe zowiso een onderbroekk aan. als je klaar bent trek je hem gewoon uit. Jouw orgasme zal super zijn!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook