This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Garima Lodesteijn
Garima Lodesteijn - 4 Items
Hoi, ik heb dus, sinds ik getrouwd ben, altijd al een geile fantasie gehad om eens een lekker stout hoertje te zijn! Laatst ben ik mijn vaste baan kwijt geraakt door de crisis, en vond ik het hoog tijd om dit eens lekker uit te proberen. Bevalt me prima overigens! Ben jij net zo geil als ik pak dan je tel. en bel me voor een geile date!! op sms en mail kan ik helaas niet reageren. BEL MET NUMMERWEERGAVE AAN, PRIVE NEEM IK NIET MEER OP!! Dikke kus op jouw geschoren, blanke dong!
Garima Lodesteijn
geil gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Garima Lodesteijn
slut
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Garima Lodesteijn
l.
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Garima Lodesteijn
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jodie Wiggins
Jodie Wiggins - een Afrikaanse stam
Twee archeologen doen onderzoek naar een Afrikaanse stam die bekend staat vanwege hun lange penissen. Komen ze bij een man die vertelt dat het opperhoofd in de rivier zwemt. Als het opperhoofd het water uitkomt, zien ze tot hun verbazing dat zijn penis 4 keer om zijn middel is gebonden. Zegt hij verontschuldingend: "Jullie hebben toch ook een kleine als je uit het koude water komt?"
Halfrida Korsten
Halfrida Korsten - Hotel DE GESCHOREN FOEF
Hotel DE GESCHOREN FOEF ligt in de regio Rheinland-Pfalz waar de natuur, de kastelen en de schilderachtige stadjes niet weg te denken zijn. Een naaktwandeling over de Eifelsteig of langs de Natte Moezel is een absolute aanrader. Een bezoek aan een GLIJHUIS mag natuurlijk niet ontbreken! Het ontbijt is overigens niet inbegrepen (bij te boeken voor € 8,- p.p. per dag)
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - gladgeschoren met een klein streepje
ik heb me net tijdens het douchen me weer gladgeschoren met een klein streepje!! Ik moet zeggen dat MIJN YONI weer helemaal fijn voelt. Je voelt je meer vrouwelijk. Eens in de 4 dagen je PREUT scheren is zeker goed. Ben daar wel een voorstander van!
rio
rio - BEHAARDE OESTER
Tja, bij een ongeschoren vrouw is het behoorlijk lastig om een close-up te maken van hoe ze gepenetreerd wordt. Door al dat haar kun je helemaal niet goed zien hoe de BLANKE SABEL naar binnen glijdt, dus moest al dat haar eraf. Steeds meer pornoactrices gingen voor een streepje, een toefje of helemaal kaal en deze ‘trend’ verspreidde zich onder gewone vrouwen en meisjes. Kijk maar eens goed om je heen in de saunaclub, je ziet zelden nog een lekkere BEHAARDE OESTER rondlopen!
ROBSTER
ROBSTER - Het hele huis stinkt
Hallo, mijn eigen vrouw heeft sinds kort een vriend (voor erbij zegt ze) maar die rookt altijd sigaren. Nu is dat op zich niet het probleem maar hij heeft ook nog een gezin waar iedereen sigaren rookt, ook binnen in huis! Zijn kleren ruiken (lees stinken) daarom erg naar rook, eigenlijk meer een soort van vieze vettige lucht. Als hij bij ons is en zijn broek hangt in de gang stinkt de hele gang en die lucht trekt ook naar de bovenverdieping. We hebben een stoffen bankstel en als hij daar op heeft gezeten ruik je dat de volgende dag nog, echt vies. De laatste paar keer gaat hij ook met mijn vrouw mee naar boven en liggen ze in ons bed te knuffelen en ook daar stinkt het dus nu ook. Mijn vrouw ruikt het ook wel maar vindt dat het meevalt, ze is vooral erg verliefd. Maar ik vind wel het een lastig probleem. Het hele huis stinkt en ik weet eigenlijk geen oplossing. Ik spuiten wel af en toe met homespray maar dit werkt helaas altijd maar voor korte duur!
Otto Oenema
Otto Oenema - haar boobs uit t shirt
Een sletje van me, ging zaterdag een dagje naar de efteling. Hup, de python in. Het was bloedheet die dag en ze had een dun shirtje aan met spaghettibandjes. Halverwege de rit worden er van die actiefoto's gemaakt. Stond ze daar krijsend op met haar armen in de lucht en jawel... haar boobs uit t shirt! Ze dacht nog dat niemand het gezien had. Totdat de rij bij het foto- verkoop hokje wel ιrg lang was! Iedereen wilde gvd die foto!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook