This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Renesmeé Sigourney
Renesmeé Sigourney - 1 Item
Hy my stagename is Nicole and if you look for the BEST BLOWJOB ever you have and a good sex don't think too much!! with me your fantasies come true and you get the pleasure what you need... i am very nice and kind..i wait for you . CALL ME ONLY NR NOT PRIVE ! I kiss your Dong all the way!
Renesmeé Sigourney
gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - haar PREUT
Mijn vrouw scheert af en toe wat bij en ik heb het zelf ook tijdje bijgehouden, me mee laten slepen door de trend, maar ik hou eigenlijk gewoon van een lekker behaarde poes. Heb dus ook tegen mijn vrouw gezegd dat ze het van mij haar PREUT niet hoeft te scheren. En dat het met beffen niet lekker zou zijn, onzin. Heerlijk om mijn mond te begraven in die bos. Richt je op de intensiteit van het moment en laat je niet leiden door een paar haartjes zeg!
Kittekat
Kittekat - Finland heeft een echte saunatraditie
Uiteraard ga je naakt in de sauna, dat spreekt voor zich. Finland heeft een echte saunatraditie. Hier moet je zijn voor 'the real thing'. Eerst warm je je op in de sauna om dan lekker te gaan penetreren met de aanwezige dames. Wij schrijven: een ervaring om nooit te vergeten!
Merel Blaauw
Merel Blaauw - sexrelatie met een heel aardige Turkse man
DAG , sinds een paar maanden heb ik een sexrelatie met een heel aardige Turkse man van mijn leeftijd. Er is één gênant probleem: zijn reet stinkt nogal! We zijn net samen op vakantie geweest en het was super, maar ook lastig vanwege deze geur - iets wat ik moeilijk vind om tegen hem te zeggen. Hij is heel schoon op zichzelf, en wast zich ook in een bidet, en hoogstwaarschijnlijk ligt de oorsprong van dit probleem dan in het maag- of darmgebied. Ik heb al getracht hem tot beter afvegen met toiletpapier te manen ('Ik vind het gezellig als je met poepen niet véél sneller klaar bent dan ik'), dan is er in ieder geval een betere vóórvertering en ik heb verteld dat in snel tempo uiteenlopende dingen eten niet goed inwerkt op de maag, maar hij meldt dat hij gelukkig een erg goede spijsvertering heeft. Kunt u mij nog meer subtiele hints aanreiken of moet ik moed verzamelen voor de botte bijl?
Elke Jansen
Elke Jansen - schaamhaar vanaf je navel
Ben je bijzonder harig en groeit je schaamhaar vanaf je navel tot je dijen? Tja, dat is niet erg charmant. Ook is het niet heel erg aantrekkelijk om allemaal wilde haren onder een mooi bikinibroekje vandaan te zien piepen. Maar dit is nog geen reden om al je schaamhaar te scheren of slechts een klein toefje over te laten! Je hoeft alleen maar je bikinilijn bij te werken en op je vulva kan de boel gewoon blijven zitten!! Waar is het mis gegaan vraag ik me steeds af. Kijk maar eens goed om je heen in de saunaclub, je ziet helaas nog maar zelden nog een lekkere BEHAARDE OESTER rondlopen!
ROBSTER
ROBSTER - een ballonnetje onder de voorhuid
Ik zou liegen tegen jullie als ik zou zeggen dat ik masturberen niet lekker vind. Hier nog iets fijns wat ik recentelijk heb ontdekt. Probeer het eens zou ik zeggen. Houd je onderbroek aan en zorg dat je genotsknots een beetje stijf is, maar nog wel naar beneden hangt. Je voorhuid moet nog wel een beetje over de eikel heen zitten. Ga op je buik liggen en ga met beide handen aan de buitenkant van je onderbroek je genotsknots een beetje op en neer bewegen. De voorkant van de eikel schuurt zo tegen de onderbroek en door het gewicht van je lichaam drukt je genotsknots zich zelf flink op je handen wat een erg lekker gevoel geeft in je geslachtsorgaan. Als je klaarkomt kun je nog snel de voorhuid dichtknijpen, zodat het sperma als het ware in een ballonnetje onder de voorhuid blijft zitten. Dit kun je er nu gecontroleerd uit laten lopen, wat een hoop nattigheid scheelt. Jouw orgasme zal super zijn!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook