This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anneloes Brouwer
Anneloes Brouwer - 1 Item
hay geile mannen, ik doe Thuisontvangst en Trio's ik ben, in tegenstelling tot mijn uiterlijk, volledig Nederlands. Ik heb mooie ronde bille en ik heb een volle cup waar je lekker mee mag spelen en aan mag zuigen! Ik ben een mooie meid die wel weet hoe ik jou moet verwennen! ik hou van gewelige sex waarbij ik je lekker kan laten komen en je wensen in vervulling kan laten gaan. Je mag mij natuurlijk ook lekker likken! ben je in voor een geile date met mij? bel me dan snel! voor het maken van geweldige afspraak!
Anneloes Brouwer
geil gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Hanja
Hanja - omdat het beeld van een homo verwijfd is
Mijn pooier heeft wel zo'n fase gehad dat hij zich iets anders ging kleden enz. Meer ook omdat het beeld van een homo verwijfd is en extravagant. Iets wat hij totaal niet is, hij is dan ook snel tot de conclusie gekomen dat dat niets voor hem was en is zich weer gewoon gaan gedragen als mijn pooier. Gelukkig want ik weet niet hoe onze sexrelatie anders was geweest!
Alischa Stinnerma
Alischa Stinnerma - dat het klikt met zijn nieuwe schandknaap
Wij hadden bijna 10 jr een relatie en 2 kinderen, destijds 2 jr en ik was net bevallen van de jongste. Toen kwam mijn man er ook voor uit dat hij eigenlijk op mannen viel. Wij hebben meteen een punt achter onze relatie gezet, ik kan veel aan mezelf veranderen maar ik ben nou eenmaal geen man en ik heb geen zin meer om iedere avond een dildo voor te binden. Nu, 3 jr later is er wel veel op zijn plek gevallen. We gaan heel goed met elkaar om, ook voor de kinderen is dat heel fijn dat het klikt met zijn nieuwe schandknaap.
José Hoebie
José Hoebie - man kan wel eens vervelend zitten lachen
Mijn man kan wel eens vervelend zitten lachen, zo'n echte vette mannenlach. Soms heel genant. Hij maakt ook wel eens taalfouten als we in het Engels vergaderen. Laatst sprak hij zijn waardering uit over vrouwen in het management: "I always like it, when a woman is on top." Op dat moment heb ik niet de meest liefdevolle gedachten...
Doktor Hans
Doktor Hans - opereren van schaamlippen
Tegenwoordig verdienen we het geld niet meer met het opereren van schaamlippen, maar met het voormalige snijafval. Is dat even groen ondernemen! Hoewel we het niet aan de grote klok hangen, kunnen vrouwen met uitzonderlijk grote schaamlippen een leuke korting bedingen. Ook moet je uitkijken dat je niet uit winstbejag een onsje teveel afsnijdt. We vragen aan onze patiënten van te voren “mag het iets meer zijn” geďnspireerd door de slager!!
Jo de Jong
Jo de Jong - Herberg Honoré de Balzac in Brugge
Ik heb echt genoten van mijn verblijf in Herberg Honoré de Balzac in Brugge! De kamer was erg schoon en het bed was comfortabel. Ik denk dat het is eerlijk om te zeggen dat de kamer waarin ik verbleef was vrij basic maar om eerlijk te zijn als u Brugge bezoekt u moet niet verblijven in uw kamer veel sowieso! Het ontbijt was goed met een zeer mooie omgeving. De locatie van het hotel is geweldig, niet ver van de sexbioscoop maar wel ver genoeg van de tippelzone zodat het leuk en rustig is qua concurrentie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook