This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Denise van Doorn
Denise van Doorn - 1 Item
Hey geile mannen, Je heb zeker ook zin in een heerlijk en geil avontuurtje met mij! Laat je stoutste dromen dan nu uitkomen. Ik zou je graag willen verwennen en je de beste sex van je leven geven. Wacht nu niet langer schat en geef mij snel een belletje voor een overheerlijke en geile date! Halfuurtje is 75, uurtje is 135 en als je lekker zonder gepijpt wil worden is dat wel een extraatje hihi xx
Denise van Doorn
vers gedragen slipjes te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Garima Lodesteijn
Garima Lodesteijn - hekel aan de Gay-parade
Mijn pooier kent de beste homograppen. Hij heeft een hekel aan de Gay-parade en bijv. roze maandag? (Of was het nou een ander dag?) in Tilburg, juist omdat daar de nadruk wordt gelegd op extravagante mensen onder het mom van gay zijn. Door dit soort dingen denken veel mensen dat je als je homo bent in een roze tangaslip rondloopt en mett je billen loopt te schudden wat natuurlijk onzin is!
Anouska Krikke
Anouska Krikke - mn vagina kaal gescheert
Hoi, ik heb zojuist ook mn vagina kaal gescheert zonder scheerschuin dat deed geen pijn ofzow maar ik heb nu wel allemaal stoppels en irritation; kan ik nu weer iets ergs krijgen ?? enne wat moet ik tegen mijn man zeggen???
Van Keulen
Van Keulen - Het Nederlandse familiehotel IN DEN GESCHOREN FOEF
Het Nederlandse familiehotel IN DEN GESCHOREN FOEF ligt direct aan allerlei mooie wandel routes waar je kunt masturberen of een geile naaktwandeling kunt maken. Priksleeën kan ook! Trek je slipje uit en vermaak je in de witte wereld van het Ertsgebergte! Het ontbijt is overigens niet inbegrepen (bij te boeken voor € 18,- p.p. per dag)
Ruby Berlis
Ruby Berlis - Hij vindt jongens leuker dan meisjes
Vandaag heb ik mijn vriend ROBSTER nog eens gevraagd of het echt waar is. En ja, het is waar. Hij vindt jongens leuker dan meisjes. Heeft er met vrienden en vriendinnen die hij vertrouwt over gepraat. Hij is niet bang gepest te worden. Hij begrijpt dat ik er ook om moesten lachen. Ik heb hem gezegd dat ik aan het idee moet wennen. Maar dat hij voor mij blijft wie hij is. Dat ik achter hem sta. Hij wil graag dat we gewoon blijven doen zoals we deden. Geen probleem. Toen hij de kamer uit was moest ik wel even huilen. Waarom heb ik dit niet gezien? En nu, nu denk ik dat we gewoon verder gaan zoals we bezig waren. Ik kan me druk maken om zijn toekomst, maar dat deed ik toch al. En komt er geen amateurprostituée maar een schandknaap met hem op de bank zitten dan is dat prima!
Doktor Hans
Doktor Hans - geen rakettechnologie
Door het grote aantal schaamlip-operaties dat we uitvoeren is het routinewerk geworden. Echt waar, al zou ons hele team een kratje bier op hebben, dan zou ons werk er niet onder lijden. We kunnen het met de ogen dicht. Soms vraag ik me wel eens af waarom ik zo lang heb moeten studeren om dit vak uit te kunnen oefenen. Hiermee wil ik natuurlijk niet zeggen dat iedereen zomaar op eigen houtje schaamlippen zou kunnen verkleinen, maar met een schaartje en de goed uitrusting kom je een heel eind. Nee, het is bepaald geen rakettechnologie.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook