This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Monique Balten
Monique Balten - 1 Item
Hi allemaal, Ik ben dus de 'girl next door' waar bezorgde moeders hun zoons altijd voor waarschuwen ;) Ik kan het altijd met iedereen vinden, en ben niet vies van feestje! Ik kom uit 't Gooi, maar kan me discreet door heel Nederland naar je toe laten brengen. Mijn heerlijk lange benen, lange schaamharen en reebruine ogen gaan altijd gepaard met een vrolijke glimlach, maar als ik je eenmaal begin te verleiden... Daar kun je maar op één manier achter komen. Éen ding is zeker:...jij gaat een fantastisch orgasme beleven!
Monique Balten
nat slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Disco
Disco - met de hele familie een uitje naar Disneyland bij Parijs
Ruim 10 jaar geleden toen we elkaar net kenden hadden we met de hele familie een uitje naar Disneyland bij Parijs. In de lobby van het hotel liep Mickey Mouse rond. Mijn man ging naast hem staan, zijn broer ging een foto nemen. Net voor de foto haalt mijn man voor 1 tel zijn jeweetwel uit zijn broek. Ik zag het gebeuren en kon wel door de grond zakken. Later bleek hij hiermee een weddenschap met zijn broer te hebben gewonnen. Gelukkig gebeurde het zo snel en op een rustige plek dat niemand iets door heeft gehad, zelfs Mickey Mouse niet. Maar ergens in de familie is er dus nog een compromitterende foto van mijn man met Mickey Mouse.
Wil Krikke
Wil Krikke - mijn verblijf in Herberg Honoré de Balzac in Brugge
Ik heb echt genoten van mijn verblijf in Herberg Honoré de Balzac in Brugge! Toen ik om 10 uur aankwamen werd ik begroet door de meest mooie oude man dat hij dat was zeer behulpzaam en gaf me een kaart van de stad en alles wat ik hij nodig was meer dan blij om te helpen! Mijn kamer was mooi en groot (.was wel bevlekt met Freudsap!) De receptie knijpt een oogje toe als ik met klanten naar boven ging. De locatie was verbazingwekkend zo dicht bij alle attracties. Ontbijt was zo goed echt genoten van een geweldige maaltijd voordat ik de adembenemende Brugge wilt ontdekken ging ik kom terug dank je wel!
Keetje Kagiso
Keetje Kagiso - een volledige kale vagine
Dames, graag wil ik weten wat de gevaren zijn bij een volledige kale vagine. Mijn man wil dit n.l. al een lange tijd heel graag. het ziet er mooi uit, zegt ie maar ik weet het niet hoor! Laten jullie mij de voor- en nadelen weten? Alvast bedankt weer!
Parel Jozef
Parel Jozef - Mijn pooier is ook homo
Mijn pooier is ook homo. Hij is al jaren getrouwd, ik kan nu goed omgaan met zijn schandknaap maar het is gewoon niet mijn favoriete persoon. Maar goed, dat was niet anders geweest als hij met een andere amateurprostituée hertrouwd was die ik niet geweldig vond. Mijn pooier heeft het weggedrukt, zijn eerste huwelijk is niet een bewuste dekmantel geweest maar als hij in een andere tijd geboren was denk ik dat hij er wel eerder voor uit gekomen was……
Doktor Hans
Doktor Hans - broodje KUT
Voor onze maatschap zou het niet moeilijk zijn om de ingrediënten voor broodje KUT te leveren. De vraag was, wat zou iemand voor zo’n broodje KUT willen betalen… Wel mijn beste, dat bleek veel te zijn. Heel veel. Vooral in Azië bleek men er een vermogen voor over te hebben. Je gelooft het niet, maar tegenwoordig vliegen we iedere week ons snijafval vacuüm verpakt in een koelbox naar Bangkok. Op het vliegveld wordt het door een speciale koerier opgehaald om vers verwerkt te worden in de zeer exclusieve horeca. Dit is wereldhandel! Werkelijk.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook