This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jamelia Hetfield
Jamelia Hetfield - 1 Item
Hi guys I am HORNEY. I'm very sexy, hot and , horny for you guys. Mmmmm I am vety horny girl and I always love to suck your wet hard cock. Please cum lick my wet pussy and fuck my tight pussy. If you are interested in me please call me for information Kiss kiss goodbye!
Jamelia Hetfield
mijn gedragen slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - voor het eerst werken in een GLIJHUIS
hallo allemaal! ik ga binnenkort voor het eerst werken in een GLIJHUIS waar ze ook je gewicht en maten opnemen voor je aan de klanten begint.om de resultaten bij te houden zeg maar..... nou zie ik hier heel erg tegen op omdat ik rond de 100 kilo weeg. aan de ene kant wil en moet ik afvallen, maar aan de andere kant schaam ik me ook om het bekend te maken, het getal dus en ik ben vooral bang dat een bekende het hoort als ik gewogen word. meestal word ik in de badkleding veel minder geschat zo rond de 85 kilo, maar de waarheid is hard! herkenbaar voor iemand?
Crescentia Zwaan
Crescentia Zwaan - dat mijn pooier opeens vertelde dat hij homo was
Hallo allemaal, ik wilde hier toch graag ook op reageren. Ik heb hetzelfde mee gemaakt, dat mijn pooier opeens vertelde dat hij homo was. Ik heb sinds die tijd ook geen contact meer met mijn pooier, omdat ik er echt absoluut niks mee kan. Ik schaam mij er namelijk voor,dat mijn eigen pooier opeens homo is. Zo wil ik mijn pooier niet voor mij zien. Ik heb dan ook geen contact meer met hem, omdat ik nog steeds erg boos ben. Weet niet of mensen mij deels kunnen begrijpen hierin. Weet uiteraard ook dat het voor mijn pooier ook niet makkelijk is. Hoop graag van jullie te horen!
Per Pannekoek
Per Pannekoek - Dokter Hans, ik heb een probleempje
Komt een vrouw bij de dokter Hans en vraagt: "Dokter Hans, ik heb een probleempje, maar ik moet wel al m'n kleren uitdoen om het te laten zien.". De dokter Hans zegt dat ze maar achter het scherm moet gaan en zich daar uit te kleden. Ze doet dat en de dokter Hans komt bij haar als ze klaar is en hij vraagt: "Nou, vertel maar, wat is er aan de hand?" "Het is een beetje genant" antwoordt ze, "het gaat om deze twee groene cirkeltjes aan de binnenkant van mijn dijen die daar plotseling zijn verschenen." De dokter Hans onderzoekt haar en geeft uiteindelijk toe dat hij geen idee heeft wat de oorzaak kan zijn. Dan vraagt hij ineens: "Heb je onlangs misschien iets gehad met een zigeuner?" De vrouw begint te blozen en zegt: "Wel, inderdaad, dat klopt." "Nou dat is het probleem, " zegt dokter Hans, "Vertel hem maar dat zijn oorringen niet van goud zijn gemaakt."
Ron
Ron - Herberg Honoré de Balzac in Brugge
Ik heb echt genoten van mijn verblijf in Herberg Honoré de Balzac in Brugge! Het hotel ligt in een rustige straat en op een korte wandeling van het centrale plein. De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. De parkeergelegenheid is uitstekend, goede ruimte, van de weg af en overdekt. Het hotel is huisdier vriendelijk en personeel waren vriendelijk om mijn hond. Het hotel heeft veel karakter. Ik denk dat het eerlijk zeggen het hotel dient een heleboel een opfrisbeurt. Het tapijt in mijn kamer ( kamer 14 ) was wel bevlekt met Freudsap . De badkamers voelen erg ouderwets , niet in een karakteristieke manier voelen slechts een gedateerd jaren '70 . De verlichting in de kamers is zeer slecht en zeer weinig stopcontacten tot plug / charge iets. In weerwil van al mijn opmerkingen ik mijn verblijf genoten en waardeerden de vriendelijk personeel ontmoet, of zoiets……
Blix Bloesem
Blix Bloesem - luxe hoerensites
Ik ben er dus ook achter gekomen dat mijn man via internet op zoek gaat naar luxe hoerensites. Hij blijft maar ontkennen. Ik weet zeker dat hij er ook gebruik van heeft gemaakt. Wij zijn al 21 jaar samen en hebben ook heel wat meegemaakt. Ik ben radeloos. Het liefst raak ik gevecht met hem om de waarheid eruit te krijgen maar dan denk ik aan mijn 2 kinderen. Iedere dag huilen in je eentje en hopen dat je morgen niet wakker word is voor mij inmiddels de normaalste zaak van de wereld!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook