This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Michaela Hutchence
Michaela Hutchence - 1 Item
Hallo ik ben ook een prostie! Als je moe van nep-advertenties bent aarzel dan niet om te bellen ! je moet wel echt bereid zijn om me te ontmoeten voor seks totaal. Ik ben een meisje vol passie en zal op me wachten. jouw zoete, sexy sletje! een leuke meid die ook van een pretje houdt, dus je kan rekenen op een leuke tijd met mij! gepierct, met mij kun je dan ook op en top genieten, met mijn deepthroat mondje of strakke poesje jou en mij,... specials p.z.c... klaarkomen op gezicht... Of klaarkomen in mijn bruine portemonneetje!
Michaela Hutchence
gedragen slipjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Genowefa
Genowefa - coach bij een "SAUNA CLUB
Ik werk zelf niet in een GLIJHUIS maar wel als coach bij een "SAUNA CLUB" en moet dus ook AMATEURPROSTITUEE’S wegen. Neem van mij aan dat iedereen, ongeacht of ze nu 70, 90, 110 of 130 kg wegen angst heeft bij de weegschaal. Ik let er zelf helemaal niet op, ik kijk alleen naar het afvalresultaat en dat benader ik positief. Wat iemand weegt zegt niet altijd even veel omdat er verschillende factoren meespelen. Bij mijzelf zag "men" ook niet dat ik 103 kg woog, ik ben 1.82 m. Maar het stond toch maar mooi op de weegschaal en ik had hetzelfde gevoel. Maar als het een beetje een redelijk GLIJHUIS is zullen ze nooit, maar dan ook nooit jouw gewicht hardop noemen, dat zou recht tegen de privacyregels indruisen!
Beverly
Beverly - na mijn bevalling
Als mijn man zich een keer slecht behandeld voelt in een situatie waarin hij klant is, dan kan hij soms hoog van de toren blazen en arrogant doen. Genant vind ik dat, zeker als ik vind dat hij teveel verwacht van iemand. En hij kan heel stug doen als ik bijvoorbeeld na het werk met mijn pooier een hapje ga eten ofzo. Jaloers tot en met! Maar verder prijs ik me gelukkig met iemand die zich eigenlijk altijd wel op zijn gemak voelt, die op feestjes zichzelf kan vermaken met veel soorten mensen en verder heel voorkomend is.Ik riep zelf na mijn bevalling (ik werd wél gehecht): Maak je er iets moois van? 'Ik zet er mijn handtekening er wel weer onder', zei Dokter Hans!
Lance
Lance - Vier vrouwen
Vier vrouwen zitten samen gezellig aan de koffie tafel te bluffen over hoe ver hun zoon het wel niet gebracht heeft... Zegt de eerste vrouw: "Mijn zoon is Pater Vruchtwater en overal waar hij komt spreken de mensen hem aan met "eerwaarde". De tweede vrouw antwoordt hierop: "Mijn zoon is bisschop en overal waar hij komt spreken de mensen hem aan met "excelentie". De derde vrouw wil niet onder doen en zegtn: "Mijn zoon is kardinaal en overal waar hij komt spreken de mensen hem aan met "eminentie". De vierde vrouw kijkt wat verlegen rond en zegt dan stilletjes: "Mijn zoon is 1 meter 90, mooi gebruind, en stripper ! Overal waar hij komt roepen de mensen naar hem "O GOD !"
Ernesto
Ernesto - Ik ben heel onzeker
Hi, Ik ben heel onzeker en ik weet dus ook niet hoe ik naar een HOERTJE moet stappen die ik aantrekkelijk vind… En ik ben dus ook bang dat ik niet goed kan beffen … Heeft iemand misschien tips? Dankje alvast
Dynice
Dynice - nichteriger geworden
Mijn pooier is ,sinds hij uit de kast is gekomen, wel wat nichteriger geworden, hij vindt wat meer 'homo'-dingen (voor zover je daarvan kan spreken) ineens leuk. Hij is bijvoorbeeld wat ijdeler geworden, let wat meer op kleding en is inmiddels een echte koopjes-jager. Ga nu ook vaker met hem winkelen, want tja...met homo's is het fijn winkelen. Maar hij is totaal niet verwijfd, weet net als niet hoe onze sexrelatie dan zou zijn geweest……..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook