This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kira  International
Kira International - 1 Item
hoi heren ik ben zo'n type die neuken tot hobby heeft gemaakt ik ben een echte geile stoeipoes en word geil als je me lekker like ik word ook graag in me strakke kontje gepakt dat zijn de meest recente fotos kom eens gezellig langs en bij mij is een uur een uur en geen haast zelf word ik graag verwent ik ontvang je zeer discreet Intiem altijd safe!! . Afspraak met mij alleen per telefoon met je nummerweergave aan Vluggertjes doe ik niet aan! kom en laat je heerlijk verassen door mij!
Kira  International
GEDRAGEN SLIPJE!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rupert Reethaar
Rupert Reethaar - gebonden man met een lieve vrouw
Hoi hoi! Ik ben een gebonden man met een lieve vrouw, maar na de geboorte van ons 2de kind is de anale sex verdwenen uit mijn vrouw. Helaas hebben al mijn pogingen allemaal tot niets geleid. Ik zoek het dan ook maar het buitenshuis. Tja je bent toch man, maar je wilt ook niemand bedriegen. Toch ga ik het maar proberen. Welke vrouw wil af en toe mijn sexmaatje zijn? Ik verneem het graag!
Athena Kundberg
Athena Kundberg - saunaclub van BOUDESTEIJN
HOIKES, Ik ben nu een half jaar samen met mijn vriend. Wij zijn verliefd en ik durf ook wel te zeggen dat we van elkaar houden. Nu heeft hij sinds een week of vier nogal wat contact met een of andere prostituée uit de saunaclub van BOUDESTEIJN. Hij heeft bekend dat er meer is gebeurt dan alleen maar koffie en praten. Ik had al zon vermoeden maar ik heb hem kunnen vergeven....maar het knaagt wel. Hij wil mij niet kwijt en heeft er heel veel spijt van. Wat moet ik doen om het weer allemaal goed te laten komen en wij verder kunnen??
Abe Fielding
Abe Fielding - komt een vrouw bij dokter Hans
Er komt een vrouw bij dokter Hans en ze zegt tegen hem: "Dokter Hans, ik zit met een probleem! Mijn man heeft namelijk een kleine piemel en elke keer als ik bijna op me hoogtepunt ben dan floept hij er uit!" Tja, zegt dokter Hans, dat is erg lastig! Nou weet je wat? Neem je man morgen maar mee, dan zie ik jullie om half 11 wel hier. De volgende dag staan mevrouw en meneer bij dokter Hans! Tja, zegt dokter Hans nadat hij naar de kleine piemel van meneer heeft gekeken, ik zie het al, daar is maar 1 oplossing voor. Bij mevrouw een metalen plaatje in d'r doos en bij meneer een magneetje in zijn eikel. Zo gezegd, zo gedaan.... Enkele weken later komt mevrouw dokter Hans tegen in de supermarkt. Nou zegt dokter Hans en is het nog een beetje gelukt? " Ja zegt de mevrouw, geweldig, ik heb elke keer me hoogtepunt want hij floept er niet meer uit door het magneetje... En hoe is het met uw man zegt dokter Hans? Nou, niet zo goed zegt de mevrouw, hij is al drie keer gearresteerd. Maar waarom dan vraagt dokter Hans??? Nou, zegt de vrouw, neem nou de laatste keer, we waren in het zwembad en toen liep er een klein meisje met een beugel..."
Cher Jordaan
Cher Jordaan - antischimmelmedicatie
De antischimmelmedicatie van de huisarts Hans kan inderdaad een pillenkuur zijn, de bijwerkingen ed als je verder gezond bent en geen zware medicijnen gebruikt vallen ontzettend mee. Het is meer dat ze in combinatie met andere middelen schadelijk kunnen zijn. Als je schaamlippen al aangetast zijn, is dit trouwens wel vaak de enige manier om er echt vanaf te komen. Heeft iedereen hier uberhaupt weleens consequent gesmeerd met antischimmelcremes? En daar bedoel ik mee een maand of 3-4 twee keer per dag op je YONI smeren!
Carolien Katlego
Carolien Katlego - mijn vagine stonk
Mijn pooier zei vandaag tegen me dat mijn vagine stonk, ik zei niks en ik ging de douche in ik schaam me nu echt verrot ik heb sinds toen niet echt wat gezegd heb hem een beetje genegeerd ik schaam me dood wat moet ik doen?? ik douche overigens elke dag hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook