This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Michaela  Jackson
Michaela Jackson - 1 Item
HEY ANUS!Michaela is mijn naaam en ik ben zeer.. opgewonden bij het schrijven van deze tekst.. mijn YONI is door en door nat en wacht erop geneukt te worden door je harde geile TAMP waar ik alles mee wil doen... tot je heerlijk in me klaar komt... bel me snel.. en ik kom naar je toe thuis, Hotel of lekker samen naar je favoriete plekje... XX
Michaela  Jackson
lekker slipke!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ploooy
Ploooy - klein probleempje
HALLO, ik ben nu al 2 maanden samen met een leuke gozer en ook zeer gelukkig met deze man alleen hebben we een klein probleempje. tot op heden ben ik nog niet ontmaagd wat me heel erg dwars zit en waar mijn man ook meezit. we hebben het vaak genoeg geprobeerd maar we komen niet zover dat hij zijn DONG in mij kan stoppen. de dingen die ervoor gebeuren zijn fijn en voel me op me gemak maar zodra we 'de echte daad' willen verrichten stort ik in mekaar en begin ik te huilen. ik duw hem dan van me weg en zeg dat hij van me moet afblijven, terwijl hij helemaal niet aandringt ofso we doen het altijd op mijn manier en op mijn tempo. maar toch het gaat mis als we zover komen verafschuw ik hem en wil ik niet dat hij in me komt. we hebben allebei veel geduld gehad maar op de 1 of andere manier gaat het niet. Hoe hard zijn TAMPERT OOK IS en hoe hij ook zijn best doet om hem er in te proppen en ik ook het gaat gwn niet. Ik probeer me gwn te laten gaan, bij het beffen en het betasten voel ik me zo op mijn gemak en zo fijn. Maar zodra wij verder willen gaan klap ik lettelijk dicht. Komt iemand dit ook bekend voor?
Richard Rotteveel
Richard Rotteveel - degelijk ondergoed
Al jaren droom ik er van een keer een vrouw te ontmoeten die degelijk ondergoed aan heeft. Het liefst een stevig corselet of pantycorselet zoals je die ziet in de bekende postordergidsen, zoals Neckermann, Klingel etc. Mijn favoriete merk is wel de Triumph Ideal, maar het mag natuurlijk ook een ander merk zijn.Het lijkt me fantastisch om mn armen een keer om een vrouw in corselet heen te mogen doen en te voelen hoe dat voelt (beetje gekke zin).De vrouw is bij voorkeur niet ouder dan ca. 55 jr. en heeft een normaal of Rubens figuur met een geshoren poes. Ik ben niet direct uit op sex. Er zou echt een wens in vervulling gaan!!
Paul Glasses
Paul Glasses - laten inschrijven bij usedslipjes.com
HOI! Ik heb me laten inschrijven bij usedslipjes.com. Niemand weet dit. Ik heb al een paar slipjesdates gehad. Het waren niet heel vervelende dates of zo, maar echt klikken deed het ook niet. Dat laatste heb ik meestal na 1 keer wel al in de gaten. Ik vind het lastig om dit tegen zon jongen te zeggen of om erover te beginnen. Heeft iemand tips. Bovendien vind ik het lastig om voor de eerste keer een lokatie te bedenken waar je af kunt spreken. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
Pien Karna
Pien Karna - Hij is geen prater en een vrij kort lontje
Tijdens mijn huwelijk altijd iets gemist, niet erg gelukkig geweest. Ben er uit wat ik miste, ik val op vrouwen, heel duidelijk. Omdat ik mezelf en mijn man nu alleen maar ongelukkiger maak wil ik eigenlijk graag keuzes gaan maken. Vind dat nou juist moeilijk. Hoe vertel ik hem dit? Hij is geen prater en een vrij kort lontje. Hij is altijd zo goed voor mij en de kinderen geweest. Nooit iets tekort gekomen. Hoe zet ik deze stap?
Dilara Stinanski
Dilara Stinanski - verliefd geworden op een skileraar
Ik ben op wintersport verliefd geworden op een skileraar. Toen ik thuis kwam heb ik heel erg gehuild omdat ik zijn dong zo vreselijk miste! nu huil ik nog steeds wel vaak. Maar het probleem is dus nu.. ik mis hem zo! ik zie hem volgens jaar weer.. maar dat duurt nog zo lang! wat moet ik doen!? ik kan & wil zijn dong maar niet uit mn hoofd zetten want hij vind mij ook leuk als het goed is. help me alsjeblieft!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook