This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Erna Iglesias
Erna Iglesias - 1 Item
Hoi alle opgewonden kerels en stoute stelletjes die eens iets opwindends en nieuws willen proberen ik wil jullie heerlijk verwennen met mijn ANUS! Jouw genot is mijn plezier en ik ontvang je graag bij mij thuis om er samen een gezellige en spannende tijd van te maken ik ontvang je in een sexy outfit en hoge hakken mijn prijzen beginnen al va 75 euro voor 30 min inc sexy body2body massage,heerlijke pijpbeurt en geile sex in alle standjes die jij je maar kan bedenken en ik neem lekker de tijd voor je hoor!
Erna Iglesias
lekker kontje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mama LOU
Mama LOU - een amateurpostituée met een fijn huis en een mooie auto
Ik ben een amateurpostituée met een fijn huis en een mooie auto. Beide zijn veel duurder dan wat mijn leeftijdgenoten zich kunnen veroorloven. En dus (heel Hollands) krijg ik vaak de vraag toegeworpen: 'Waar doe je het toch van?' Als zelfstandige heb ik een redelijk maar zeker geen topinkomen. Ik heb veel gespaard en door omstandigheden een flinke financiële buffer kunnen opbouwen. Ik wil me niet telkens excuseren voor de dingen die ik heb, maar ik doe het wel elke keer weer. Het is zelfs zo erg dat ik me haast schaam voor wat ik bezit. Hoe kan ik me te weer stellen tegen zo'n botte vraag : Waar doet ze het toch van?
Merel Blaauw
Merel Blaauw - Ons seksleven was vanaf het begin een probleem
Dag, ik ben 7 jaar samen met mijn man. Ons seksleven was vanaf het begin een probleem - hij had alleen heel weinig zin en ook behoorlijk hardnekkige en aanhoudende erectieproblemen. Hij wou er niet echt over praten, maar had excuses. Was net geopereerd, was moe, enzovoort. Ik raakte met de tijd erg gefrustreerd en we kregen ook veel ruzies - steeds beloofde hij beterschap, twee keer is hij naar de dokter gegaan om Viagra te vragen - maar de recepten werden nooit afgehaald. Wat moet ik nou toch doen??
Malon
Malon - hen samenzien doet pijn
Nooit gedacht dat ik dit nog zou meemaken, gezien ik het zelf altijd vrij ‘fout’ vond..De laatste tijd word ik altijd maar closer met het vriendje van mijn beste vriendin, het scheelde een paar keer heel erg weinig of we hadden gekust..!! Wil hen zeker niet uit elkaar trekken, maar hem niet meer zien is geen optie en hen samenzien doet pijn, hoewel ik blij ben voor haar met zo’n fantastisch vriendje..
Jennita Junkman
Jennita Junkman - Wat een ongelooflijke FREAK
Tijdens onze chatgesprekken met ene AAD leek alles helemaal normaal. Al heel snel hadden we onze eerste afspraakje in een cafe. In ieder geval was het een cafe met voldoende verlichting.We dronken een paar drankjes en we hadden het over koetjes en kalfjes. Tot mijn grote schrik zag ik op een gegeven moment zijn hand onder de tafel op en neer bewegen! Ik geloofde echt mijn ogen niet! Dit kon echt niet waar zijn! Hij zat zichzelf op zijn eerste afspraakje al af te rukken! Wat een ongelooflijke FREAK!
ROBSTER
ROBSTER - nieuwe methodes
Hoi, ben ik weer. Ik zou tegen jullie liegen als ik hier zou beweren dat ik minder dan 10 keer per week masturbeer. Iedere dag ontdek ik trouwens wel weer nieuwe methodes, probeer het maar! Deze methode geeft nogal wat herrie dus misschien moet je dit maar doen als je alleen bent. Zet de douche op een temperatuur die prettig aanvoelt aan je blote eikel (niet te koud of te warm). Schuif een sok over de douchekop zodanig dat het water één dikke harde straal wordt, vervolgens ga je op een kruk zitten en pak je met duim en wijsvinger je genotsknots stevig beet bij het tuitje van je voorhuid. Trek de voorhuid helemaal strak, hij mag best wat uitrekken. De eikel zit dus diep in de voorhuid verborgen. Je moet zo gaan zitten dat je DONG horizontaal staat als het water het voorste stukje van de voorhuid raakt. Het water klatert op de strak gespannen voorhuid en dat geeft een heerlijke indirecte stimulatie op de eikel. Binnen een mum van tijd krijg je een stijve (als je die nog niet had) en kom je klaar. Blijf vooral naar je genotsknots kijken want je kunt je eikel vlak voor het klaarkomen duidelijk zien opzwellen, door de voorhuid heen. Tijdens de zaadlozing zie jij je DONG hevig schokken. Mocht het gevoel van de waterstraal wat al te hevig zijn, dan kun je het gevoel verminderen door te gaan staan, daarmee verklein je de afstand, naarmate je dit vaker doet kun je lekker ontspannen op een kruk of stoel gaan zitten. Echte die-hards, zoals ikzelf, zitten (of liggen zelfs) op een gegeven moment op de vloer en laten het water met donderend op hun genotsknots terechtkomen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook