This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gauri de Ridder
Gauri de Ridder - 1 Item
Goedemiddag! Wil je, net als iedereen hier, gewoon een fijne tijd met een gezellige lieve leuke warme en vooral echte vrouw dan zit je bij mij goed! Je zult jezelf binnen 5 minuten op je gemak voelen. Ik ben dus geen Porno en ruig kinky maar liefdevol,opwindend, heel fijn, zeer lichamelijk en erg lekker.... Ik ben gewoon "verwennerij" voor jezelf;) Voor verdere info en het maken van een afspraak liever niet bellen! Maar stuur een berichtje via mail, whatsapp of sms daar wordt altijd op terug gereageerd! Ps. ik lik jouw: Jaap Stam, Jan zonder handjes, Jodocus, johnny, Jommeke, jongeheer, jongensVAGINE, joystick, kaneelstok, kindermaker, de kleine, de kleine Gideon, kleine generaal, klok-en-hamerspel, knakworst, knoert, lange willy, lans, lat, leuter, lid, loeres, , rinus, roede, roer, sannie, sapstengel, schachtenduiker, schlong, sergeantmajoor, sjimmie, Jouw Harde Sjors!
Gauri de Ridder
gedragen onderbroek te koop: € 5,-!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - die vieze sletten
HAI! Ik val dus ook altijd als een blok voor maar tegelijkertijd verafschuw ik hen. Het liefst van al zo ik zo een slet willen oprapen en haar veranderen in een stijlvolle dame. Als ze voor mij ALLEEN en EXCLUSIEF maar de slet wil blijven, hebben jullie dat nou ook??
Brooke Schildje
Brooke Schildje - schimmelvagine
Zelf heb ik dus ook jaren last gehad van een behoorlijke schimmelvagine! Mijn schaamlippen waren al behoorlijk aangetast en vooral mijn klitje zag er echt heel lelijk uit. Ook ik heb van alles geprobeerd, tot ik uiteindelijk tabletten van de huisarts Hans kreeg. Drie maanden geslikt en mijn schaamlippen en klit zien er weer als vanouds lekker uit. Ik heb overigens geen last/bijwerkingen van de medicijnen gehad. Voor mij is het dus de oplossing geweest!
Parel Jozef
Parel Jozef - in het park van Utrecht afgesproken
DAG! Hier alweer mijn tweede geheim, ik heb dus via usedslipjes.com met een hele aardige, mooie, knappe en eerlijke jongen afgesproken, maar het blijkt dus nu een oude, vieze man te zijn!! Hij stuurde echt hele lieve dingen naar me. Dus toen we in het park van Utrecht afgesproken hadden voor een potje stevige buitensex, stapte hij uit zijn auto ( ik was er al ) en toen zag ik dat het een oudere man was ( ik denk 60 jaar met een heuse clownslook! ) en toen rende ik direct naar mijn pooier, HELP!
Cher Jordaan
Cher Jordaan - sexuele vriendschap
Aantrekken, afstoten, na ruzies steeds weer doorgaan met een sexuele vriendschap, na heel veel ruzies. Af en toe zelfs “rimbehoeftes”. Mijn klanten gaan door maar lijken nu, sinds ik ook aan Anaal Verkeer doe, wel steeds bij me terug te komen. Vroeger ging ik altijd eerst zo/n 3 maanden daten en toen gebeurde er van alles. Maar uiteindelijk lijken mijn klanten steeds weer naar elkaar toe te groeien. We gaan lekker door en ik zie het wel. Iedere x als er ruzie is met een klant , uit de tijd dat ik nog niet klaar was voor anaanlverkeer, dan wordt het verleden er weer bijgehaald. Maar ik ben nu veranderd en heb van mn fouten geleerd en de meeste klanten ook. Zo zijn er helaas ook een paar die steeds terug blijven grijpen op het verleden.. Wat is dit gvd voor gedrag??
Stefan Durant
Stefan Durant - ERECTIE, ERECTIE
Tijdens een zitting van de Tweede Kamer die vreselijk lang duurt, staat ineens KAMIEL EURLINGS op en die roept keihard: "ERECTIE, ERECTIE." Waarop voorzitster Jeltje v. Nieuwenhoven met d'r hamer op de tafel slaat en zegt: "Dames en heren, Kamiel Eurlings is waarschijnlijk in de war. Hij bedoelt denkt ik 'CORRECTIE'. Roept Kamiel Eurlings: "OM DE SODEMIETER GODVERREDOMME NIET. IK BEN DIT SLAPPE GELUL NOU WEL EEN KEERTJE ZAT HOOR@!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook