This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ada van Roosendaal
Ada van Roosendaal - 4 Items
Hallo lekkere geile mannen! Ik ben een supergeile Cubaanse vrouw met een strakke, geschoren Foef! Ik heb een heerlijk lichaam met zachte borsten en een heerlijk nat, strakke foef waar jij mee mag spelen. Ik wil je lekkere harde TAMPERT helemaal klaar zuigen hmmm. Ik vind het ook heerlijk om in mijn strakke kontje geneukt te worden en dat je me heerlijk vol spuit. Al jou stoute fantasieën komen bij mij tot werkelijkheid. Alles wat je thuis niet mag kan bij mij wel, schatje! Al geil geworden, schatje? Bel snel schatje? Ps. ik lik jouw: Jaap Stam, Jan zonder handjes, Jodocus, johnny, Jommeke, jongeheer, jongensVAGINE, joystick, kaneelstok, kindermaker, de kleine, de kleine Gideon, kleine generaal, klok-en-hamerspel, knakworst, knoert, lange willy, lans, lat, leuter, lid, loeres, , rinus, roede, roer, sannie, sapstengel, schachtenduiker, schlong, sergeantmajoor, sjimmie, Jouw Harde Sjors!
Ada van Roosendaal
gratis af te halen: gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ada van Roosendaal
jesus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ada van Roosendaal
dag
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ada van Roosendaal
lekker dingetje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anja Ginge Jansen
Anja Ginge Jansen - propere foefje
Wat ben ik toch een lafaard. Dit schrijf ik hier neer omdat niemand weet waarom mijn tranen mijn ogen vullen. Deze schrijf ik hier neer vanwege het geheim dat ik draag verborgen voor mijn omgeving de oorzaak is van mijn tranen. Ooit schreef ik neer dat ik fantasieen had over vrouwen.. Wel…het waren niet enkel fantasieen..en ben wel lesbi! Wat in mijn christelijke omgeving natuurlijk een taboe is. Het heeft mij dan ook humoristis ermee leren omgaan. Vaak als ik bij men pastoor ben en hij weer begint over trouwen…zeg ik vaak ” maar pastoor, ik houd nu eenmaal van de vrouwen ” en dan wordt dat altijd weg gelachen.Of vaak krijg ik dan weer reactie “jij een lesbi??? dat zou je ook niet zeggen met dat lekkere propere foefje van je!”
Vivian Keyrs
Vivian Keyrs - Ik heb dus een extreem grote viberator
Oke meiden aub niet uit gaan lachen ik vind dit al moeilijk genoeg . Ik heb dus een extreem grote viberator. En mijn man heeft hem gevonden! Hij heeft een scene gemaakt mij **** genoemd en gezegd dat ik vreemdga. Hij spuugde nog op me voor hij woedend weg ging. Ik heb hem al heel lang en gebruik hem ook regelmatig ja. Ik heb ook mijn behoeftes en mijn man wil de laatste tijd toch niet meer. Ik weet dat het niet goed is maar we hebben allemaal onze zondes en ga niet allemaal beweren dat jullie nooit mastruberen want dan lieg je. Maar hij is boos weg gegaan en ik ben in shock. Ik schaam me dood en ben verdrietig. Hij ziet het als vreemdgaan. Dat is toch onzin? Ik heb ook gayporno in zijn geschiedenis gevonden dus hij kijkt ook. Maar heb er nooit wat over gezegd en boeit me ook niet, ik gun hem ook zijn lol. Wat zouden jullie nou doen??
Karel Anaalparel
Karel Anaalparel - ff mijn probleem hier kwijt
HOIKES! wil ook ff mijn probleem hier kwijt en graag de mening van andere horen. Heb sinds een half jaar een relatie met een fantastische wijf uit de buurt, lief verzorgd spontaan goed uitziend en gek op ANALE seks! Nadat we geregeld seks hebben gehad en het mij opviel dat ze niets stiekem deed richting haar dochter (33) begon ze mij steeds meer te plagen als haar dochter in de buurt was,het leek wel alsof ze juist meer haar best deed om mij te verleiden als haar dochter in de buurt was. Daarna ging het verder en verder,dochter kwam bij ons in bed liggen met smoesjes waarna het op begeven moment uitliep op heftige seks tussen moeder en dochter (33) in mijn bijzijn! ik heb het hier met mijn vrouw over gepraat en zij ziet er geen drama in en het is zelfs haar wens dat ik nu ook met die dochter (33) anale seks ga hebben. weet het nu ff niet wat te doen,wie heeft raad of ervaring hiermee en kan mij helpen??
Lois Vreugdevuur
Lois Vreugdevuur - enorm lange e-mail
HOI, Ik kreeg gistereavond een enorm lange e-mail! Helaas deze geen al te positieve mail. In mail ratelde ene ED door over hoe lelijk en vet ik wel niet was en dat ik een slechte hoer was en nog heel veel meer krachttermen. En hij moest de mail ook afsluiten met: “Beantwoord deze mail niet, want ik ga deze mail toch niet lezen of beantwoorden!” schreef ie ook nog. Tsja… alsof ik gvd nog behoefte had om eens uitgebreid in te gaan op zijn mail! Optokken heb ik gemaild……
Ries Reetneus
Ries Reetneus - een nieuw kindje gemaakt
Een vrouw komt bij dokter Hans met haar kind. Vraagt ze of hij even naar haar kind kan kijken. Dokter Hans kijkt even en zegt tegen de vrouw: "Kleed u zich maar uit en ga daar maar liggen." De vrouw zegt : "Er is niets met mij aan de hand, maar met mijn kind!" Zegt dokter Hans: "Ik heb nou eenmaal sneller een nieuw kindje gemaakt dan deze gerepareerd!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook