This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gita Kraaijenhof
Gita Kraaijenhof - 1 Item
Hallo Ik ben dus een behoorlijk stout meisje en ik houd van lekkere stoute mannen die respect hebben voor het werk wat ik doe. En jij stelt mij op mijn gemak, dan zal je zien dat het geile beest in mij ontwaakt en zorg ik dat jij blij de deur uit gaat So baby come to me... Kiss Ps. ik lik jouw: Jaap Stam, Jan zonder handjes, Jodocus, johnny, Jommeke, jongeheer, jongensVAGINE, joystick, kaneelstok, kindermaker, de kleine, de kleine Gideon, kleine generaal, klok-en-hamerspel, knakworst, knoert, lange willy, lans, lat, leuter, lid, loeres, , rinus, roede, roer, sannie, sapstengel, schachtenduiker, schlong, sergeantmajoor, sjimmie, Jouw Harde Sjors!
Gita Kraaijenhof
te huur: gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Çae-Jaleigh
Çae-Jaleigh - liefdesmayonaise
Een jongen en meisje die al een tijdje verkering hebben, hebben een codewoord om elkaar duidelijk te maken dat ze met elkaar de liefde willen bedrijven. Dan zeggen ze tegen elkaar "Ik wil met jou een cheeseburger gaan eten." Op een dag is de jongen heel geil en hij belt zijn vriendin op. Haar moeder neemt op en de jongen vraagt haar om tegen haar dochter te zeggen dat hij met haar een cheeseburger wil gaan eten. De moeder geeft de boodschap door en haar dochter gaat weg. Na een paar uur komt de dochter terug thuis. De moeder vraagt haar: "En, was het een lekkere cheeseburger?", waarop de dochter antwoordt: "Jazeker mama". De moeder zegt "Ik zie het, er hangt nog een klodder liefdesmayonaise aan je lippen."
Silly
Silly - stoute man leren kennen
DAG! Ik heb vorige week in de saunaclub een stoute man leren kennen en heb geen echt sexueeel contact met hem, maar enkel via smsjes. We smsden wel over gekke dingens enzo En ook denk over echte onderwerpen. Het is echt een bizare man, Ik weet niet waarom of hoe, maar hoor hem plots en weg is hij dan paar dagen en duikt hij terug op. En negeren kan hij héél goed. En smssen kan hij ook héél goed. Zo liet hij me weten, dat hij graag mij wilt rimmenmaar niet te vergeten dat hij ook héél goed is in negeren. Soms twijfel ik en denk ik dat hij gewoon met mij aant spotten is, Ik weet even niet meer wat ik ervan moet denken…..
Trudie Bipsel
Trudie Bipsel - geen keuzes op sexueel gebied kan maken
Ik zit met een probleem en dat is dat ik geen keuzes op sexueel gebied kan maken. Ik heb recentelijk met meerdere mannen afspraakjes waar ik sexueel iets voor voel en waar ik allemaal stoute dingen mee doe en waar ik ook bijna wekelijks mee zoen en waar ik echt vlinders van krijg als ik aan ze denk. Nu met valentijn wil ik ze alle 9 een kaart sturen, wel een anoniem valentijns kaart maar tegelijk voel ik me ook schuldig dat niet een van deze jongens weet dat ik er meerdere sexlovers op na houd.Ik denk dat ik ze een kaartje ga sturen met deze bekentenis daarop maar wat zouden jullie doen? Ik voel me soms best wel smerig dat ik gebruik van ze maak en ik ben bang dat er iets is bij mij wat gewoon niet goed zit!
Boudesteijn
Boudesteijn - Je schamen voor je eigen man is geen prettige situatie
Je schamen voor je eigen man is geen prettige situatie, daar wil je wat aan veranderen. Je schrijft dat je het vervelend vindt dat hij altijd de aandacht op zichzelf wil vestigen. Je hebt hem verteld dat je dit niet fijn vindt, maar hij begrijpt je niet. Ik proef dat je graag zou zien dat hij zijn gedrag verandert. Weet je dat het erg lastig, eigenlijk onmogelijk, is om iemand te vertellen dat hij moet veranderen. Iemand kan alleen veranderen als hij het zélf wil en voordat dat het geval is, moet hij doordrongen zijn van de noodzaak om te veranderen. Vertel hem dus niet wat hij moet doen, of juist moet laten in jouw ogen. Maar stel vragen als "wat denk je dat het effect van jouw gedrag is op je omgeving?". Hem vertellen dat 'men' zich stoort zal je niet helpen, hij moet het echt zelf zien!!
ROBSTER
ROBSTER - goed je kontje kan zien
Hoi, ben ik weer. Ik zou tegen jullie liegen als ik hier zou beweren dat ik minder dan 10 keer per week masturbeer. Iedere dag ontdek ik trouwens weer nieuwe methodes, probeer het maar! Als je alleen thuis bent is het volgende ontzettend geil. Neem een warm bad en verwen je genotsknots maar eens lekker hierbij. Zorg dat je nog niet klaarkomt. Als je uit bad stapt trek alleen een lekker zittend slipje aan, liefst een witte of licht gekleurde, dan vallen de natte plekken straks het best op. Zo loop je lekker door het huis. Op je bed stel je 2 liefst wat grote spiegels zo op dat wanneer je op je handen en voeten op je bed zit en je in de ene spiegel kijkt, je dan in de andere spiegel goed je eigen, lekkere kontje kan zien. Ga eerst eens wat drinken, draai een leuk muziekje en streel lekker over je broekje. Loop af en toe naar je bed, kruip er op, kijk in die spiegels en geniet van die ballen in je broekje, die hierin hopelijk goed afgetekend worden. Streel maar lekker over je genotsknots. Je zult zien dat door het strelen en kijken er flinke natte plekken in je broekje komen. Ga weer eens naar beneden en stel je geile buien even uit. Doe er zo heel lang over. Op een gegeven moment wanneer je weer op je bed in de spiegels kijkt zul je zien dat je broekje echt kletsnat is van het geil. Trek het lekker uit. Kijk in de spiegels lekker naar je kontje en je ballen, trek ze met een hand tussen je benen door zo naar achteren dat je genotsknots tussen je benen wordt getrokken. Beweeg je ballen van voor naar achter zodat je genotsknots op en neer wipt. Stop, ga naar beneden en neem een drankje. Wat is je eikel al nat, he! Als je echt heel geil bent, ga weer naar je bed, kijk in de spiegels, trek je ballen naar achteren en laat je genotsknots zo weer goed op en neer wippen. Het geil druipt uit je eikel op je bed. Masser je eikel lekker met al het voorvocht en daar wordt je zo heet van dat je ontzettend geil gaat spuiten wanneer je lekker gaat trekken. Zo nat ben je volgens mij nog nooit geweest. Mijn favoriete bezigheid! Veel plezier gewenst.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook