This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alske Hooijmeijer
Alske Hooijmeijer - 1 Item
Hoi ik ben in tegenstelling tot de rest hier een puur nederlandse meid. Ik heb een zandloper figuurtje en heerlijke billen. Mijn specialiteiten zijn pijpen en masseren. Ook kan ik dominant zijn en heb ik ervaring met SM. Ik ontvang je bij mij thuis in een sexy lingerie setje. Bij mij staat hygiŽne en privacy voorop en hoop ook bij jou. Wil je met mij komen stoeien? Bel me dan met nr herkenning aan ik reageer NIET op sms. (Alleen als mijn profiel online staat ben ik bereikbaar), ik ontvang niet elke dag alleen op woensdagmiddag en op zaterdag! .
Alske Hooijmeijer
nat slipje te koop voor weinig!
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - DE SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN
Al om 11 in de voormiddag stond ik aan het metalen hek te rammelen bij DE SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN (echt als een bezetene). Nadat ik werd binnengelaten constateerde ik reeds een aanzienlijke hoop fraaie mokkels. Ik moest natuurlijk eerst nog ff in de sfeer komen en dat deed ik met een koffie aan de bar. Daar al met een paar schoonheden kennis gemaakt. Maar eerst toch gaan ontbijten en daarna wat wellness. Na dit alles ging ik weer in de bar hangen en ik constateerde dat er nog steeds weinig ijsberen waren, maar dat er wel een hoop mokkels bijgekomen waren. Zoals steeds ook weer de hoofdzakelijk blonde clan Duitse en Poolse wijven. Hoewel ik wel lust had in een blondine, kwam een brunette toch mijn aandacht weer stelen. Ik heb het hier over een Turkse! Toen ik nog maar net binnen was hadden we al kennis gemaakt, maar na ons tweede onderhoud ontvoerde ze me uit de bar en kwam ik op een groezelige kamer terecht, waar ze gelijk spontaan haar schaamhaar tegen mijn mondje duwde!
Brechje de Vrieps
Brechje de Vrieps - genitaliŽn van hun echtgenotes
Drie kerels zitten in een cafť vreselijk op te scheppen over de genitaliŽn van hun echtgenotes. De eerste pocht: "Mijn vrouw heeft een geschoren FOEF van wel 10 centimeter.". "Dat is nog niks," zegt de tweede, "Mijn vrouw heeft een geschoren FOEF van wel 15 centimeter!". De derde man aarzelt en zegt "Mijn vrouw heeft 2 mooie blauwe ogen...". De twee anderen kijken hem daarop vragend aan, maar de derde man vervolgt "De rest is gewoon kut!".
Hanz Aplast
Hanz Aplast - lekkere vrijpartij
Mijn vrouw (eigenlijk vriendin maar ik gebruik vrouw en vriendin door elkaar heen) en ik zijn al 12 jaren samen en hebben fijne sex. Echter voel ik toch een beetje gene van mijn kant om mijn vrouw "toe te laten" in/aan mijn anus. En dit terwijl ik (technisch gezien) wel weet dat het een hele gevoelige plek is en het veel toe kan voegen aan een lekkere vrijpartij.
Annegreet Bilspleet
Annegreet Bilspleet - haar op me bil
merkte ik gister dus ook in 1 keer, dat ik haar op me bil had! et zijn al haren die je tusse je vinger kan klemmen en vast kan pakken.... hoe krijg ik die in godsnaam weg? scheermesje vind ik niet echt een optie, ben onhandig met die dingen! harsen lijkt me pijn doen...
Vingerien
Vingerien - aan een slipjesklant verkering gevraagd
Tja, zo heb ik laatst voor het eerst , maar hij zei helaas nee@! Nu vindt zijn beste vriend (ene AAD) mij leuk, maar ik hem niet. De klant die ik leuk vind doet nu opeens heel aardig(hij negeerde me eerst altijd half) maar hij is wel gewoon zichzelf. Ik ben bang dat als ik nu met die andere klant ga wippen (ene ED), AAD mij dan weer gaat haten. (Ik vind hem nog leuk, en ik hoorde zijn vrienden praten dat hij mij mischien toch leuk begon te vinden). Wat vinden jullie nou dat ik moet doen?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook