This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dorentsje Polkampf
Dorentsje Polkampf - 4 Items
Tja, ik ben leuk, gezellig en speels en ontvang je graag bij mij in mijn leuke onderkomen. Wil je dat ik bij jou kom, is het ook mogelijk. Gezelligheid staat bij mij op nummer 1 maar een goede anale sex met jou is zeker gegarandeerd!!! Bel me snel maar om af te spreken en ik maak je fantasieën uitkomen! Pa. Als je wilt ben ik over 2 weken jouw Hairy Popper (als iemand veel schaamhaar heeft)
Dorentsje Polkampf
stout slipje te koop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Dorentsje Polkampf
mijn man
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Dorentsje Polkampf
burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Dorentsje Polkampf
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Harimanne Duijndam
Harimanne Duijndam - schaamhaar een beetje bijknippen
Zelf doe ik alleen mijn schaamhaar een beetje bijknippen. Maar dan blijft er natuurlijk gewoon een hoop staan dus ja....Maar ik denk je je het beste idd gewoon kan scheren met zo'n apparaat. Alleen volgens mij moet je dat dan wel 2 keer per week ofzo gaan doen om t een beetje bij te houden!!
Appelflapje
Appelflapje - Poupe Soleil
Anus bleaching, Poupe Soleil of anus bleken... In Hollywood was het ineens een rage. Tanden bleken, daar kijkt niemand meer van op, maar nu willen niet veel celebreties nog langer met een donkere kringspier rondlopen. Het gaatje moet roze als een naveltje worden gemaakt. Sterren willen een roze sterretje. Veel mensen hebben iets tegen de donkere kleur van de kringspier, want niet alleen in Amerika is het een rage om de anus te laten bleken!
Frits Rits
Frits Rits - zaad moet over de reling
Wat ik altijd doe als mijn vrouw moet overwerken: op mijn veranda altijd lekker met de play boy mij afrukken, en ervoor zorgen dat de buurvrouw altijd kan meekijken. Is geweldig spannend! En maar doen alsof ik van niets weet, gna gna! Nadeel is wel, t zaad moet over de reling op t gras ipv mijn houtvlonder!
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - brommende vibrator
"Schat, ben je nu al thuis?" vraagt de vrouw aan haar man die binnenkomt, terwijl ze snel een brommende vibrator achter haar rug verstopt. "Ik moet je wat vertellen" zegt de man "ik ben ontslagen, want mijn werk wordt nu gedaan door een machine…………..."
Mink Vos
Mink Vos - SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN
Een bepaald silhouet kwam me, in de SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN, bekend voor en toen ik haar in het Nederlands mijn naam hoorde roepen en begon te jammeren van hoe lang we elkander al niet meer hadden gezien, herkende ik haar meteen met haar zwaar Russische accent. Het was de beruchte Sharon Dijkstra. Ooit één van mijn toppers in de tijd dat dit nog mijn topclub was. Ze deed me in het kort haar levensverhaal en wist me te vermelden dat ze tegenwoordig haar FOEF iedere dag wat warms te eten gaf!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook