This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Douwina de Bruin
Douwina de Bruin - 1 Item
hi ik ben een bijzonder geile dame uit rotterdam ben nieuw in dit vak! ik houd dus wel van stoute dingen vooral doggystyle ik pijp zonder condoom en zuig je helemal leeg. je mag klaar komen op me lichaam of gezicht mijn prijzen inc wat ik je bied. bel me een half uurtje van te voren als je wilt komen wachht op je xxx Ps. alleen bij de juiste hygiëne!
Douwina de Bruin
gedragen slipje te lease!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - De dame van deze slip is 18 jaar
Pater Vruchtwater en een pastoor lopen in de tuin van de pastorie en vinden een damesslipje. "De dame van deze slip is 18 jaar." zegt de pastoor stellig. "Hoe kom je daarbij." Zegt Pater Vruchtwater: "Ze is 20 jaar." De beide geestelijken kregen bijna slaande ruzie. "Weet je wat," zei de pastoor, "we vragen het aan de kapelaan." Deze rook heel diep aan de slip en zei: "Hoe oud ze is weet ik niet, maar een ding weet ik zeker ze komt zeker niet uit onze parochie."
Ab Veuger
Ab Veuger - rijpe, geschoren schone
Gisteren in de bar van het hotel een oud sletje van me tegen het lijf gelopen! Na het blijde weerzien met deze rijpe, geschoren schone, zette ik me op een barkruk met een glas water. Een mens kan immers niet elke dag zuipen… Bovendien stond er nog genoeg gezuip voor de boeg met mijn vrouw thuis. Als je met haar zuipt dan is je lever binnen de kortste keren herleid tot spek met eieren! We maakten op een gereserveerde manier kennis en een niet opdringerig gesprek volgde. In eerste instantie had ik niet gedacht om haar eens sexueel van katoen te geven, maar na bepaalde wendingen in de situatie kreeg ik een geile opwelling en vertrokken we toch naar een willekeurige kamer…….
Elsbeth
Elsbeth - als ik met een vinger in zijn anus ga
Hoi, mijn man heeft aangegeven dat hij het wel lekker vind als ik met een vinger in zijn anus ga of zelfs een speeltje (dildo) erin stop. Ook zou hij willen ervaren hoe het is om zijn aars te laten likken. Nou dat speeltje erin dat gaat nog wel maar met de rest heb ik eerlijk gezegd toch wat moeite. Zijn er meer mannen die dit lekker lijkt en hoe ga jij hier als vrouw mee om en doe je het? Ben benieuwd. En zou het ook kunnen betekenen dat hij mss toch bi-schierig is? Misschien een maffe vraag maar ja mss herkent iemand het wel.
ROBSTER
ROBSTER - een tip waarbij de prostaat een rol speelt
Hier een tip waarbij de prostaat een rol speelt: De prostaat is een orgaan die vlak achter de anusingang zit, en veel mannen vinden dit al een weerzinwekkend idee. Nou is er dus een mgoelijkheid om deze prostaat ook te bevredigen (niet zo heftig als anaal) zonder de anus te gebruiken. Wat en hoe Als je bijvoorbeeld aan het masturberen bent of je vriendin trekt je af, dan trek je je penis een beetje riching je lichaam, dus je maakt nog steeds de rukbewegingen maar dan meer richting je lichaam toe!
Zuster Nel
Zuster Nel - De anus laten bleken met laserstralen
HOi! Het is nu ook mogelijk om de anus te laten bleken met laserstralen. Dit is effectief gebleken. Het eindresultaat van de behandeling heef een fris ogend roze sterretje tot gevolg. De Nederlandse dokter Hans was de eerste die deze behandeling toepaste. Deze behandeling wordt dus niet door een plastisch chirurg uitgevoerd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook