This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Altina Kramer
Altina Kramer - 1 Item
Hoi leuke mannen ik ben een leuke,spontane en geile Nederlandse meid ! Zoek jij een ook leuke en relaxte date na een dag hard werken of tussen het werk door? Of zoek je gewoon een beetje sexuele spanning? Twijfel dan niet langer en kom gezellig bij mij langs. Ik ontvang prive en discreet thuis op afspraak. Voor een half uurtje vraag ik 80 voor 45 minuten 110 euro en voor één uur 130 euro. Vluggertje is ook mogelijk, kosten daarvan is 65 Euro. Tevens pijp ik evt zonder condoom, mits jouw hygiëne het toelaat natuurlijk! .
Altina Kramer
lekker vies slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mona Speelstok
Mona Speelstok - vinger-in-anus
Tja, ook Ik vind vinger-in-anus maar niets, hoewel ik rimmen en gerimd worden misschien wel lekker vind. Ik denk dat vrouwen (en homoseksuele mannen) niet fijn vinden om een man te rimmen, omdat de anus vaak harig is. Ik weet niet hoe het bij andere mannen zit, maar bij mij is een vieze anus en daardoor remsporen in de onderbroek uiterst zeldzaam. Een vieze anus zou bij mij kriebelen, en ik zou het direct schoon willen likken!
Barbara Moor
Barbara Moor - Je krijgt een baby?
Een moeder vraagt haar dochter: "Wat??? Je krijgt een baby? Ik heb toch gezegd om steeds 'nee' te zeggen?" Pruttelt het meisje: "Dat heb ik ook gedaan, maar Klaas Postma begon steeds met: heb je er iets op tegen als ik hem even lekker in je……..."
Manfred
Manfred - Speeltjes voor mannen tijdens het masturberen
Nou ik heb laatst dus ook chrstine le duc ontdekt. Speeltjes voor mannen tijdens het masturberen is echt aan te raden. Ik heb er laatst één aangeschaft. En ik kan jullie vertellen. Het maakt het een stuk leuker,spannender en lekkerder! De vibrerende cockring. Alleen moet je hem niet helemaal om je penis doen, maar met het trilgedeelte net onder je eikel op het toompje. dan heb je je handen echt niet eens nodig. Behalve dan om met je ballen te spelen, mocht je dat lekker vinden, nou Ik wel hoor!!
Earl
Earl - SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN
In de SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN heb ik eerst een uur in de jacuzzi gelegen en daarna nog wat in de bar rond gehangen, maar er waren te weinig kerels en de dames bleven me maar bestoken met verleidingspogingen. Het werd me duidelijk dat ik dringend een wingman nodig had. Ik deed dus weer beroep op mijn goede vrind AAD. Aangezien de ouwe lul me al menig maal in de kou had laten staan en liever prefereerde om zijn zelfgestookte whisky gaan op te zuipen dan met mij vele dames in saunaclubs uit hun voegen te vogelen, koesterde ik niet veel hoop dat hij ditmaal wel zou opdagen. Maar goed, ik stuurde hem een sms… En tot mijn verbazing zei hij zonder twijfelen dat hij binnen het uur daar zou zijn. Er was dus duidelijk een uil uit zijn reet gevlogen en hij moet er klaarblijkelijk achter gekomen zijn hoe hard ik hem nodig had. In de kantlijn van dit flauw gezeik kan je beter lezen dat de kale perverseling simpelweg zin had om een dikke latina haar harige reet uit te vreten of om aan de spenen te hangen van een ouwe zeug met D-cup hangtieten. In ieder geval zou AAD maar voor de helft zijn zin halen, want ouwe zeugen waren die dag helaas niet aanwezig. Gelukkig voor hem wel enkele latina’s met haar in hun kontspleet! Mmmmmmmmmmm
Neeltje Poekepoek
Neeltje Poekepoek - Poepe soleil, of anus laten bleken, waarom?
Nog niet eens zo heel lang geleden hield niemand zich bezig met zoiets onbelangrijks als de kleur van de sluitspier. Op een bepaald moment werd het echter steeds meer een trend om de geslachtsdelen te gaan scheren. Niet een beetje scheren om de bikinilijn op het oog netjes te houden, nee, al het haar moest er in ene af. Men begon dus te scheren, te harsen, elektrisch te ontharen, te waxen, ontharingscrèmes te gebruiken, laser behandelingen te ondergaan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook