This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alske van der Klei
Alske van der Klei - 4 Items
Pssst! Ik ben , volgens mij, een goed uitziende half nederlandse vrouw met mooie rondingen en alles op de juiste plaats (stevige cup)die allemaal gericht zijn op het verwennen van nette Hollandse heren. Mijn prijzen zijn EUR 130,00 voor een heel uur en EUR 70 voor een half uur. Bel me voor de mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring waarbij plezier, genot en hygiëne hoog in het vaandel staan (zo doe ik geen darmpatiënten meer). Ik ontvang louter in de regio Hoogvliet. Overigens ben ik iedere avond voor jou beschikbaar! Bel me dus, lekkere snikkel van me!
Alske van der Klei
lekker gedragen slipje te koop voor weinig!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Alske van der Klei
glory
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Alske van der Klei
hey dude!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Alske van der Klei
ssst
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - fout paaldanstentje
Tja, gisteravond maar weer eens naar zo/n fout paaldanstentje geweest. Ik genoot van een latina die haar kontje stond te shaken vlak voor mij maar toen het voor haar duidelijk was dat er bij mij even niets te graaien viel, droop ze direct af. Niet erg, want toen viel me een andere grote blondine op. Een prachtexemplaar. Ik meende haar wel te herkennen, maar ik liet het niet merken. Ze zat daar helemaal alleen afgezonderd van de andere Duitse en Poolse blondines… Zij was ongetwijfeld de verstotene van het clubje. Ze moest de empathie in mijn blik waargenomen hebben en kwam direct gehurkt naast me zitten. Ze stelde zich voor en ik kwam te weten dat ik haar waarschijnlijk ooit eens in een homoclub gezien had. Ze viel best mee in de omgang en net toen ik wou vermelden dat ze evengoed op mijn schoot mocht komen zitten ipv daar zo ongemakkelijk en nederig naast de zetel te hangen, zag ik uit mijn ooghoeken een kale idioot staan grijnzen. Het bleek mijn goede vriend AAD.
Rena Netjes
Rena Netjes - al een hele tijd geen anale sex gehad
Tja, sinds een tijdje ben ik nu alweer vrijgezel, nadat het ook al even rommelde in mijn relatie. Als gevolg daarvan heb ik nu al een hele tijd geen anale sex gehad. En tja, natuurlijk wel mijn behoefte. Nu heb ik via internet contact met iemand die er goed uit ziet en waar ik in het dagelijks leven ook zeker wel even naar zou kijken. Dit is iemand die open staat voor een beetje lol met elkaar, zonder verplichtingen. Dus helemaal geregeld zou je zeggen….. Wat is het probleem dan? Diep van binnen zou ik er misschien best wel voor willen gaan, maar het is zo ontzettend in tegenspraak met hoe ik normaal in het leven sta en met wat anderen van mij verwachten…. Ik heb geen idee met wie ik dit zou kunnen bespreken, dus daarom maar even hier…
Mien den Berg
Mien den Berg - zieke kat bij de dierenarts
Een vrouw komt met haar zieke kat bij de dierenarts. De arts bekijkt en bevoeld het beestje van alle kanten en zegt :"Tja mevrouw, ik denk dat we even een foto maken van Uw poesje". "Goed" zegt de vrouw, "kan ik mijn kat dan ondertussen even in zo'n kooitje doen...."
Mevrouw Plu-in ‘t Hol
Mevrouw Plu-in ‘t Hol - out of home
Aangezien mijn man weleens out of home is en ik ergens mijn geilheid kwijt moet raken zal het soms met eigen handjes moeten. Nu heb ik gisteren ontdekt dat als ik naakt op mijn buik lig en me dan bevredig ik eindeloos door kan gaan. Wat zijn nog meer ultieme masturbatietips?
Herman van Veen
Herman van Veen - sterretje bleken
De anus laten bleken wordt bij ons thuis ook wel eens sterretje bleken genoemd. Het bleken kan op verschillende manieren; met crèmes die een blekend effect op de huid hebben, met laserstralen (via de plastische chirurg), of met gels. Kojic Zuur of Mandelic Zuur staan erom bekend de huid te kunnen bleken. Bepaalde crèmes die stoffen bevatten zoals hydrochinon, die de huid echt overtuigend kunnen bleken zijn uitsluitend op doktersrecept te verkrijgen omdat ze niet zonder risico zijn. Ze kunnen het lichaam plaatselijk irriteren. Hydrochinon is zelfs omstreden omdat de stof waarschijnlijk kankerverwekkend is. In Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk werd het gebruik van hydrochinon om die reden verboden.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook