This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Djura Drieten
Djura Drieten - 1 Item
Dag ik ben volgens mij een ook mooie jonge vrouw.,heb zin om jouw te verwennen. ik ontvang zelf prive thuis, geen escort. zelf hou ik van lekkere harde seks PZC is mogelijk, en rimmen in mijn kontje daar word ik zelf ook geil van., daarna ff met je harde snikkel in mijn natte foef soppen of tussen mijn lekkere borsten., spuiten mag overall. Daarna ga je gegarandeerd met een glimlach naar huis! Twijfel niet te lang en bel me!! zie fotos zijn mijn eigen fotos., geen paintshop. vluggertjes nu ook mogelijk 15 min. vanaf 50!
Djura Drieten
NAT SLIPJE!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Garima Lodesteijn
Garima Lodesteijn - supergeil gevoel
Hoi! Het schijnt dus een supergeil gevoel te zijn voor mannen als de vrouw (of man) tijdens het pijpen heel zachtjes met haar nagels tegen de TAMP tikt. Does this ring a bell for anyone?
Stef van Engen
Stef van Engen - Kamiel Eurlings
Kamiel Eurlings die in een oosters land bij een sjeik te gast was, kreeg de beschikking over een harem. "Laten we er een wedstrijd van maken." stelde zijn gastheer voor. "Wie van ons tween vannacht de meeste seksuele relaties heeft is kampioen en krijgt duizend dollar." Na de eerste keer zette Kamiel een streepje op de muur, na de tweede keer weer een, maar toen er drie streepjes stonden, was hij zo moe dat hij uitgeput in slaap viel. De volgende morgen werd hij gewekt door de sjeik, die belangstellend naar het resultaat vroeg. Kamiel wees slaperig naar de drie streepjes op de muur, waarop de sjeik stomverbaasd zijn handen in elkaar sloeg. "Dat is twee keer meer dan ik!" "Hoe bestaat het." zei Kamiel ongelovig. "Ja," zei de sjeik, "ik ben maar tot 109 keer gekomen."
Ruby Willemsen
Ruby Willemsen - te veel haar op mijn billen
Ik vind zelf ook dat ik te veel haar op mijn billen heb. Het is heus geen oerwoud ofzo. Maar ik vind het gewoon niet mooi, die haartjes. Er zit ook wat rond mijn anus enzo.... bah, ik vind het maar niks. Alleen hoe haal ik dat weg en hou ik het bij? Kan ik dat gewoon met een elektrisch scheer apparaat wegscheren? En gaat dat dan niet heel snel weer bijgroeien? Krijg ik dalijk zon stoppelkont. Scheren met een scheermesje lijkt me in ieder geval niet zo handig want je ziet dan totaal niet wat je aan het doen bent (n) Iemand advies? Ik wil het trouwens wel echt weg hebben dus je hoeft in ieder geval niet te zeggen dat ik maar lekker moet laten zitten zoals mijn pooier! ;)
Peter Reetveter
Peter Reetveter - Gisteravond in de paaldansclub
Gisteravond in de paaldansclub zag ik uit mijn ooghoeken een kale idioot staan grijnzen! Het was AAD, de stiekeme voyeur, die al een stijve kreeg van de manier hoe ik dat mokkel naast me op de knien had gekregen. De blonde jongedame kon toch even ophoepelen, want in tegenstelling tot de meeste van mijn zogenaamde vrienden, gaat vriendschap bij mij boven de liefde of een wip met een lekker wijf! We vielen elkaar in de armen en barsten in tranen uit. We dronken samen wat en ik stelde mijn wingman meteen voor aan de Russische Sharon Dijkstra Dit omdat ze de enige was van een gezegende leeftijd! Om de n of andere reden kon ze hem niet bekoren en ik zag dat hij liever aan de mokka hangtieten van een latina hing. De sukkel had geen flauw benul van wat ie met Sharon mist! Maar goed, ieder zijn ding en dus liet ik de hem verder met rust. Sharon was al boos en zei dat ik beter met haar zou meegaan ipv mijn ellendige vriendjes steeds op te dringen.
Kira  International
Kira International - groot probleem
Hee..ik heb echt een heel groot probleem en ik heb ook echt het gevoel dat niemand het zelfde meemaakt als ik. ik ben namelijk verliefd op mijn ex. maar het het probleem is is dat we na dat het uit is gewoon nog met elkaar zoenen, rimmen en we bellen bijna elke avond.. hij is zelfs al 11 x blijven neuken! Alleen het gaat niet altijd goed tussen ons.. soms heeft hij stemmingswisselingen en dan wordt hij opeens heel boos en stuurt hij me naar huis als ik bij hem ben of hij zegt dat we er mee moeten stoppen net als vandaag en ik geloof dat het nu echt definitief is hij zei dat hij me de laatste 2 dagen niet gemist heeft( ik was in amsterdam) maar ik kan gewoon niet zonder hem vergeten is gewoon geen optie. heeft iemand het zelfde probleem? plaats dan alsjeblieft een reactie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook