This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Amerins de Moor
Amerins de Moor - 1 Item
HOIKES ! Ik ben een stoute dame die discreet nette heren prive kan ontvangen. Ik ben zeer dominant en ontvang jou/jullie wel beide onderdanig mag het om 2 pers gaan voor een leuk spel. rollenspel bondage electro zweep kinky spel plas dildo fisten opsluiting niks is mij te gek. Natuurlijk ontvang ik je discreet en is er ruimte om je vooraf te douchen e.d. parkeren is ook geen probleem. Ik ontvang geen buitenlandse heren. Voor contact of een afspraak even bellen met nr aan natuurlijk. Slechts 150 voor ruim een kwartiertje!
Amerins de Moor
VENN
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - peperhete sessie op mijn DONG
Getekend door de sporen van een peperhete sessie op mijn DONG, ging ik in de bar op zoek naar mijn goede vriend AAD. Hij stond als een doortrapte hoer tegen de muur geleund, wachtend op klandizie. Bij het naar hem toe lopen, werd ik staande gehouden door een andere knappe verschijning met rode haren. Nou ja; rood-paarsachtig. Het was de Poolse Spirma. Die me met haar uiterlijk en dan vooral haar mooie ronde kont wist te beroeren. Maar ik was pas terug van de kamer en na de vraag of zij rookt, kreeg ik een negatief antwoord. Spijtig van haar uiterlijk, maar de niet-rookster schoof ik aan de kant en ik vervolgde mijn pad richting AAD. Daar tegen de muur deden we ieder ons verhaal en hadden we het over die andere grote blondine met haar wonderbaarlijke kont en de sproetjes op haar snoet. Je weet wel, ook zo eentje die al jaar en dag tot het meubilair van een fout paaldanstentje behoort… Maar de naam ontsnapt me helaas! Voor het eerst deed mijn wingman zijn werk goed die dag, want ik werd een beetje ontzien en een hoop Latina’s diende zich één voor één bij hem aan. Hoewel er enkele lekkerds tussen zaten, stuurde de kale zeikerd ze allemaal één voor één wederom wandelen. Als ik hem om een verklaring vroeg, zei hij dat het mokkels van iemand zijn harem zijn! In mezelf wist ik dat wel te bevestigen, want wanneer de gele spleetogen uitverkocht zijn, dan opteert mijn andere goede vriend AAD steevast voor de zuid-amerikaanse medemens.
Veronica Lavury
Veronica Lavury - ene Fons
Een al wat oudere man, ene Fons, had een afspraak met een uroloog die zijn kamer deelde met een aantal andere dokters. De wachtkamer zat vol met patiënten. Hij ging naar de receptioniste. De receptioniste was een grote imposante vrouw die er uitzag als een worstelaar. Hij gaf haar zijn naam. Met een luide stem zei de receptioniste: "Ja, ik zie uw naam hier, u wilt dokter Hans spreken in verband met impotentie is het niet?" Alle andere patiënten in de wachtkamer keerden hun hoofd naar de man die behoorlijk in verlegenheid gebracht was. Hij dacht snel na en met een even luide stem antwoordde hij: "Nee, ik ben gekomen voor informatie met betrekking tot de mogelijkheden van een transseksuele operatie en ik zou graag dezelfde dokter willen hebben die u ook geopereerd heeft!"
Ronalda Cliteur
Ronalda Cliteur - over je clitoris
Hoi, jullie moeten er wel voor zorgen dat het water heel lauw is voordat je over je clitoris gaat met de waterstraal uit de douchekop! Hoe harder de straal is hoe lekkerder het is. Soms vinger ik mezelf ook eerst even met mijn andere hand vooraf. Ik kijk vaak naar de muur als ik de hele badkamer zie met wasmachine etc. lukt het weer niet om klaar te komen. Het ligt ook aan wanneer je het doet qua stemming. als ik het druk heb bv lukt het me ook weer niet.
Joke Cooke
Joke Cooke - mijn beste slipjesklant
Ik ben eigenlijk ook verliefd op mijn beste slipjesklant (AAD) en dit al 4 jaar! Hij is ook op mij denk ik , maar doordat we zo’n goeie vrienden zijn (we vertellen elkaar alles , hij vertelt me meer dan aan al zijn andere vrienden en andersom) is dat nu heeel moeilijk omdat gewoon te zeggen. Je zou kunnen denken dat het juist gemakkelijker moet gaan maar dat is het totaal niet. ik zie hem wekelijks, omdat we niet willen dat onze vriendschap verwatert, maar ik heb het gevoel dat er een tijdbom afgaat dat ik het moet vertellen, maar hij is zo onvoorspelbaar dat ik het niet durf om mijn (enige) echte vriend met zo/n lekker snikkel te verliezen!
ROBSTER
ROBSTER - over de volle lengte van je snikkel
Hier een tip waarbij de prostaat een bijrol speelt: Sproeier boven in de douche ophangen, washandje eroverheen en onder in de douchebak gaan liggen. Door het washandje krijg je een paar van die dikkere stralen die op je lul kletteren. Een paar van die stralen over de volle lengte van je snikkel (één op de eikel natuurlijk) laten komen en verder niks doen. Al vrij vlug is het zo'n onbeschrijflijk lekker gevoel, en je hoeft verder niks te doen! Zijn er meer mannen die wel eens lol hebben met de douchestraal? Nadeel is alleen die kliederboel op het eind. Water+sperma geeft een ongehoord plakkerig en hardnekkig goedje! Dit ter info weer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook