This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sharon Dijkstra
Sharon Dijkstra - 1 Item
Hoi geile mannen! Ik ben Sharon Dijkstra! een lieve sexy meid. Ik ben heel erg verslaafd aan heerlijke sex, pijpen is overigens mijn specialiteit! Kom je me lekker neuken? Ik ben slank, heb heel lang natuurlijk haar en een mooie b cup. Ik hou ontzettend veel van anale sex maar ben ook altijd in voor een gezellig goed gesprek! Wacht niet langer en bel me voor een geile gezellige date! Bel me met nr herkenning aan, geen sms! En hopelijk tot snel. Dikke kus op je DONG alvast! Sharon Ps. mijn schaamhaar groeit als een dolle, als je het waardeert dan laat ik voor jou mijn oerwoud, venusheuvel, , bush, gazon, Bermudadriehoek staan!
Sharon Dijkstra
mmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Fastreda
Fastreda - De anus en schaamstreek
De anus en schaamstreek is vaak donkerder gekleurd omdat er wat meer pigment zit. Deze gebieden in de huid worden nog donkerder naarmate we ouder worden. Sommige mensen vinden dat lelijk en willen om cosmetische redenen de huid in die omgeving laten bleken zodat het weer dezelfde kleur krijgt als de huid er omheen. Het bleken van de huid in de schaamstreek of het rectum, heeft feitelijk alleen een zuiver een cosmetische reden. Het heeft nooit een medische reden. Verkleuringen van bepaalde delen van het menselijk lichaam zijn namelijk een natuurlijke aangelegenheid en normaal in het gebied van oksels, snikkel, vagina en anus.
Edo
Edo - opblaasbare ooievaar
Hallo heeft iemand van jullie ook ervaring met een opblaasbare ooievaar? Ik wou het gewoon eens proberen voor de fun en vond het eigelijk zalig en grappig. Hoe ging ik te werk? Ik duwde de bek van het beest naar binnen en greep deze vast achter de kop en zo kon ik mijn penis erin steken met wat glijmiddel, mijn orgasme was redelijk intens groot. Zijn er nog personen die zich hierin kunnen vinden of het willen proberen. P.s.Onlangs nog eens mijn opblaasbare ooievaar lekker genomen en mijn orgasme was nog beter dan de eerste keer, de voordelen ervan en het gebruik zijn uitmuntend voor zijn prijs!
Hendrikus
Hendrikus - haar vuistje heb laten schuimen
De laatste DVP van de dag zojuist afgewerkt nadat ik haar vuistje heb laten schuimen. Na dit gebeuren zocht ik nog tevergeefs naar mijn goede kameraad AAD, maar hem vond ik nergens. Uit goede bron heb ik vernomen dat hij met de mollige Marokkaanse aan het rotzooien was. Eerder die dag had ik haar al aangewezen en voor één keer sloeg hij mijn raad niet in de wind. Hij moet nu stilaan toch wel weten dat naar mij luisteren hem geen windeieren legt. Kijk maar naar een hoop anderen die ik voor hem proefgereden heb. Mijn volgende aanbeveling is deze Sharon Dijkstra. Ben eens benieuwd of hij dat ook gaat testen. Kijk nu al uit naar zijn verslag daarover!
Mir Kamperman
Mir Kamperman - stomme fout begaan
Hoi. ik heb dus wederom een stomme fout begaan naar mijn idee. ik had op deze site iemand ontmoet die op het eerste oog best leuk leek. het leek echt een soulmate maar nu ik alles is overlees lijkt het of het bij hem alleen maar om de anale seks gaat.hij geeft dat vaker aan in mailtjes die hij naar me stuurt. zo stom als ik ben heb ik hem al mijn nr gegeven en morgen met hem afgesproken. maar ik krijg nu twijfels of ik wel moet gaan, aangezien ik nog nooit anale seks met een vreemde slipjesklant heb gehad en hij steeds maar aangeeft dat hij begrijpt maar niet dat ik er nog niet klaar voor ben, en vervolgens zegt hij: ja maar ik ga geen maand wachten.ik vind dat hij hiermee geen respect toont voor het feit dat ik hier nog niet klaar voor ben en gewoon een afspraakje wil, in eerste instantie zonder anale seks. Nu durf ik ook niet te gaan omdat ik niet weet wat hij gaat doen, maar ik weet ook niet hoe ik de date kan afblazen zonder gezeur van zijn kant. ik heb al een melding van onbetrouwbaarheid van hem gemaakt op de site maar dat lost het probleem niet direct op. hebben jullie tips? ik denk zelf dat ik gewoon maar niet ga, maar ja, ik krijg dan gegarandeerd vragen en/of gezeik met andere slipjesklanten. Mijn vraag: hoe gaan jullie hier nou mee om?
Erna Kaal
Erna Kaal - verkeerd begrepen Edelachtbare
"'t is gewoon een kwestie van verkeerd begrepen Edelachtbare" zei de beklaagde tegen de rechter. "We zaten aan de bar en ze vroeg me 'wat zie je het liefst in een vrouw'...."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook