This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Amarinske Schijtekak
Amarinske Schijtekak - 1 Item
Hallo ik ben preuts en sexy ! een aantrekkelijke, ondeugende, lieve en geile Hollandse slet, voor een spannende date bij mij privé, bij je thuis of in het Hotel De Blanke Sabel. Zo ben ik bijna voor bijna alles in, ook al heb je een fantasie, ik zal er alles aan doen om deze waar te maken. Uiterlijk is voor mij niet belangrijk, leeftijd liefst wat ouder, vanaf 55 jaar. Heeft u een zakelijke trip, of een date, en je wilt een mooie vrouw naast je hebben die hoogopgeleid is en haar talen spreekt, dan sta ik graag tot Uw beschikking! .ps. ik accepteer tegenwoordig ook bitcoins!!
Amarinske Schijtekak
mmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Silvie
Silvie - besneeuwd bos
Hoi. Vandaag een lekkere wandeling gemaakt in een besneeuwd bos met mijn nieuwe pooier! Uiteraard best mooi om te zien natuurlijk. Nu ben ik nieuwsgierig.... Wat zijn jullie 'bezigheden' in een stil besneeuwd bos met je pooier? Alleen wandelen, zeer waarschijnlijk ook wel wat intiem zoenen en zo, of óók sex of anale sexuele handelingen ? (zo ja wat en hoe, in de sneeuw lijkt me dat je dan de volgende dag op zijn minst verkouden bent ?) Graag hoor ik jullie meningen en hoe of wat ?
Vloon
Vloon - jong neukgeweld
Maanden kom je niet in een bepaalde club, en dan sta je er gvd 3 keer in 1 week. Terwijl de vorige 2 bezoeken min of meer gepland waren, kwam de derde gewoon uit de lucht vallen. Maar ik was niet alleen, en onze voorzitter, mijn chauffeur, heeft een tijdje geleden, midden in een mid life crisis, zijn vrouw geruild voor een 25 jarig grietje. Niet meteen de kerel om naar een club mee te trekken dacht ik. Die heeft “jong neukgeweld” genoeg in zijn bed. Achteraf bleek dat volledig fout. Met de vraag of ik zin had nog wat leuk te doen antwoordde ik ja wat heb je op het oog. Iets waar leuke meiden zitten kreeg ik te horen, liefst jong en wild….. . Even slikken en ik zei, jij hebt toch je jonge grietje al. Een man wil wel eens wat anders, altijd hetzelfde gaatje hoe jong ook gaat ook vervelen. Goed zei ik, maar mag het wat kosten. Eén of ander bordeel is ook goed, als het maar geen uitzuipbar is zei hij…..
Gertruda
Gertruda - alleen maar zijn hand gebruikt
Eigenlijk is het best wel bijzonder dat men het heel normaal vindt dat vrouwen hulpmiddelen gebruiken (dildo, vibrator enzo), maar dat dat voor een man een beetje een taboe is (zoals fleshlight). Wat voor lol is er voor de man nu aan als ie alleen maar zijn hand gebruikt?
rio
rio - een glazen dildo
Jongens, ik heb weer een nieuw ffilmpje gemaakt! Kijk dit zijn nou eens hete meiden. Zo heet dat ze sex hebben in de sneeuw. Een kutje bloot in die kou word gepenetreerd door verschillende dildo's. Waaronder een glazen dildo,brrr koud hoor! Laat me weten wat je er van vindt!
Ankie
Ankie - dokter Hans
Een tijdje geleden ben ik dus ook enkele keren naar dokter Hans moeten gaan. We hebben in het totaal 3 ontmoetingen gehad. In het begin van de eerste ontmoeting was alles nog normaal, zoals het moet gaan tussen een dokter en patiënt. Maar hoe langer het gesprek duurde hoe meer de sfeer van het gesprek veranderde. Hij begon ‘sexuele grapjes over schaamlipcorreties’ te te maken en het ging er altijd maar losser en losser aan toe tijdens het gesprek. Maar nog steeds had ik het gevoel dokter/patient relatie. Het was maar pas toen ik weer thuis was, dat ik besefte dat die man wel heel lief was tegen mij. En hij had ook al wat opgeschept mijn zijn werk (wat mannen altijd doen als ze indruk willen maken). Ik moest dus de week erna weer op consultatie en ik zat daar in de wachtzaal, en plots komt hij zijn kabinet buiten en het was precies dat hij maar oog had voor mij, we hebben dan zo een moment blijven kijken naar elkaar en dat deed geweldig raar. Ik vond dat die man iets uitstraalde, tzal zijn charisma wel zijn dacht ik bij mezelf. Maar toen ik bij hem moest komen, was er een soort spanning (vond ik toch). Wat me wel opviel is dat hij altijd een hand gaf aan mij, terwijl hij dat met de andere patienten niet deed. Bij de derde consultatie kon ik mij amper concentreren.Het viel me wel op dat hij heel veel hetzelfde vertelde. En hij zocht altijd oogcontact en ik ook trouwens. Toen hij geld moest teruggeven kwam hij achter me staan (redelijk dicht, best wel aangenaam gevoel zijn harde tampert tegen me aan) en gaf hij geld terug. Nu is dat al een hele tijd geleden en ik krijg die man maar niet uit mijn hoofd. Vooral dat ik denk dat hij ook iets voelde voor mij. Ik zou graag nog eens contact opnemen met hem maar weet niet hoe???

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook