This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Doike Bamsen
Doike Bamsen - 1 Item
hallo lekkere stoute mannen! Vanaf vandaag ben ik weer aanwezig in het GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN! Ik ben een sensuele lieve jonge Hollandse dame , puur natuur en heerlijke ronde billen en wulpse rondingen. Ik ontvang je prive bij BOUDESTEIJN thuis in huiselijke sfeer. Respect discretie en hygiëne word gevraagd en geboden . Mijn passie is snikkelmasseren ,en ik geef erotische massages ,body to body,russische en tantra massage . Mijn specialiteit is het geven van body 2 body ! ps. ik accepteer tegenwoordig ook bitcoins!!
Doike Bamsen
mijn gedragen slipje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Hanz Aplast
Hanz Aplast - afspraak gemaakt voor een gedragen slipje
Gisteravond gebeld en een afspraak gemaakt voor een gedragen slipje. Toen ik haar aansprak bleek ze nog Nederlands te spreken ook. Na wat praten bleek ze helaas niet te tongzoenen en enkel te pijpen met condoom. Nu één ding wou ik laten vallen maar twee neen. Toen kwam de aap uit de mouw voor 25 E extra kon ze er wat aan doen. Omdat ik toch zin in haar had, en ik toch nog een dik uur op mijn vrouw moest wachten, besloot ik toch maar toe te happen. Eens op de kamer, vroeg ik van waar ze was. Hongarije stamelde ze, en plots bekroop me een slecht gevoel, Hongaarse vrouwen en tongzoenen is al een tijd een slechte combinatie geweest, (het was ooit anders) was ik toch in de val getrapt?…. .
Luz Garsia
Luz Garsia - in de sneeuw en ook op het ijs geneukt
DAG , Ik heb vorige week om 5 uur in de ochtend op zaterdag met een onbekende skileraar in de sneeuw en ook op het ijs geneukt. Dronken, joh! Was een erg leuke ervaring. Volgende dag herhaald met een andere gast maar toen was het minder leuk, want het was minder speciaal!
Ar Babette
Ar Babette - Hij kuste me niet hoor
Een moordenaar, die levenslang heeft gekregen, is na 15 jaar ontsnapt en die is op de vlucht. Die sluipt een huis binnen, vindt een jong stel in de slaapkamer en besluit die maar vast te binden. Die gast aan een stoel aan een kant van de kamer en dat mokkel aan het bed. En die hulpeloze gozer op die stoel ziet die misdadiger op het bed klimmen, over zijn vrouw heen hangen, en vervolgens lebbert-ie d'r nek een beetje af. Die vrouw begint d'r hoofd heftig heen en weer te bewegen, waarop die crimineel opstaat en de kamer uitgaat. Die echtgenoot heeft alles gezien en die hobbelt zo'n beetje op die stoel richting zijn vrouw en die fluistert: "Liefje, ik zag dat-ie je kuste. Hij heeft waarschijnlijk in geen jaren een vrouw gezien. Werk alsjeblieft mee. Als-ie wil ketsen, laat dat dan maar toe. Waarschijnlijk is het zelfs goed als je net doet of je het lekker vindt. Stribbel vooral niet tegen en maak hem nou maar niet kwaad. Dan overleven we het misschien nog". "Lieve schat" zegt zijn vrouw terwijl ze een prop uit haar mond spuugt "ik voel me zo opgelucht dat je dat zegt. Hij kuste me niet hoor. Hij fluisterde wat in mijn oor. Hij zei tegen me dat-ie jou een enorm lekker ding vindt en hij vroeg of we misschien vaseline in de badkamer hebben".
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - vele soorten van anale seks bestaan
Het is een ieder bekend dat er vele soorten van anale seks bestaan. Seks is naast het weer één van de meest besproken onderwerpen ter wereld. Op zich in zijn geheel niet vreemd want zonder enige vorm van seksuele lust zou onze aarde al geheel uitgestorven zijn. Het is immers een middel wat onze voortplanting enigszins stimuleert. Oftewel zonder seks is een liefdevolle alzo ook een menselijke voortplanting onmogelijk. Bij anale seks is het woord 'liefdevol' het enige woord wat de sleutel is tot de daad van erotische (be)handelingen! Laat dat helder zijn!
Ans Sjovis
Ans Sjovis - sterke vibe
Als je een sterke vibe hebt en eventueel wat visuele stimuli is het ook voor een man mogelijk om zonder handen klaar te komen. Mijn ervaring is dat het orgasme dan ook heftiger is en veel langer duurt, en voordat je daar bent zul je ook meerdere malen sterke impulsen krijgen die bijna net zo goed voelen als het orgasme zelf. Je zult er wat tijd voor uit moeten trekken om uit te vinden wat voor jou het beste werkt... maar als je een beetje creatief bent kun je hier een hoop genot aan beleven!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook