This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Djura Dirken
Djura Dirken - 1 Item
DAG, deze nederlandse relaxste vrouw vrijgezel ontvangt stoute mannen van af 48 jaar vanaf 11uur tot 20uur ontvang bij mij thuis als ik geen telefoon op neem ben ik misschien wel lekker bezig je ken altijd bericht achter laten,whatsapp/sms/voicemail reageer altijd op berichten mits ik weer tijd heb, tussen het batsen, 60min is 75euro,45min is 60 euro,30min is 40euro,vanaf 30min afspraken mag je meerdere keren klaar komen,bij een vluggertje 15min is 25euro 1 hoogte punt,prijzen zijn inclu dus geen verrassingen achter af,pijpen is zonder condoom hoor! . Ps. mijn schaamhaar groeit als een dolle, als je het waardeert dan laat ik voor jou mijn oerwoud, venusheuvel, , bush, gazon, Bermudadriehoek staan! Bitte immer das Geld passend dabei haben, da hier keine Möglichkeit besteht etwas wechseln zu lassen!
Djura Dirken
mmmm, lekker toch!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tepeline Sheen
Tepeline Sheen - mijn stijve tepels
Het is sowieso natuurlijk erg romantisch om naakt in de sneeuw te lopen met z'n tweetjes.Dan lekker zoenen/tongen/vingeren (terwijl het sneeuwt ook) heerlijk. Verder natuurlijk stoeien, klieren, inpeperen en zo in de sneeuw. Sexuele handeling, is tot nu toe niet verder geweest dan me te laten rimmen languit in de sneeuw terecht komt, en dan uiteindelijk flink lopen bekken (al liggend in de sneeuw) en gevingerd wordt maar van diepe penetratie is het helaas nog niet gekomen. Een deken lijkt me een goed plan, want het is uiteindelijk wel heel erg koud. Dan zijn mijn stijve tepels natuurlijk wel weer uiterst 'handig'.!
Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - mijn lichaam verafschuwd
Jullie wisten het misschien niet maar ik heb een groot deel van mijn leven mijn lichaam verafschuwd. Voelde me niet prettig in mijn lijf. Omdat ik niet aan het beeld van de maatschappij voldeed. Ik voldoe er nog steeds niet aan, maar ik durf wel te zeggen dat ik mijn lijf niet meer verafschuw. Want ik zal nooit een dunne den worden, dus kan ik maar beter zorgen dat ik lekker in mijn vel zit. OF niet dan???
Arnout Sneltrekker
Arnout Sneltrekker - de oorzaak van het sexuele probleem
Aan de hand van onderstaande gegevens kan vaak bepaald worden wat bij uw vrouw de oorzaak van het sexuele probleem is. Dit kan zijn: angst voor het toilet door een eerder opgedane negatieve ervaring, bijvoorbeeld plotseling doortrekken of pijn bij het plassen of poepen. Algemene angst voor de wc omdat uw vrouw fantasieën zou hebben dat er een krokodil in het toilet zit, komt minder vaak voor dan wij denken. Meestal is er een duidelijke aanleiding voor de angst.
Roy Revet
Roy Revet - naar een GLIJHUIS geweest
Gisteren voor de derde keer deze maand naar een GLIJHUIS geweest. Bij binnenkomst zag ik direct een lekker haasje! De lieve schone zat aan de bar lief te doen met een vieze ijsbeer, verdomme had ik de kaas van tussen mijn boterham laten halen? Ik ging in de buurt zitten zodat we oogcontact konden maken, ze knipoogde maar bleef handjes vasthouden met die vieze beer. Twee andere beren kwamen mee “lol” trappen, verdomme als ze die allemaal gaat afwerken dan kom ik nooit aan de beurt dacht ik nog.
Heidi Shiva
Heidi Shiva - vollen Girlfriend Service
Auch Ich biete einen vollen Girlfriend Service an. Außer dem üblichen Kuscheln, Schmusen, Küssen, Französich gegenseitig und geschütztem Geschlechtsverkehr biete ich auch: Französich pur, Französisch Total, Analverkehr, Zungenanal. Dildospiele, Dildo- und Vibratorspiele beim Mann und weiteres auf Anfrage! Durch negative Erfahrungen mit Auslander empfange ich nur noch deutsche Männer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook