This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dreweske Bouten
Dreweske Bouten - 1 Item
Hallo ja jij heb jij ook zin in een heerlijke massage,misschien met betjes kinky spanning erin? of alleen een lekkere massage met handmatige hoogtepunt dan bel mij! TOT straks ? In mijn S/M Studio geef ik ook S/M Sessies als jij nieuwsgierig bent dan bel mij maar op. En als jullie jij interesse aan en mooie Piercing heb,geen probleem vroeg genoeg bellen en het komt en leuke Meesteres die jou piercing zet. Op SMS en Voicemail word niet gereageerd Gewoon bellen gvd! Ps. hoog priapismerisico! Bitte immer das Geld passend dabei haben, da hier keine Möglichkeit besteht etwas wechseln zu lassen!
Dreweske Bouten
gedragen slipje te koop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - een gedragen slipje opgehaald
Gisteravond bij dit meisje ook eens een gedragen slipje opgehaald! Bij het afrekenen zei ze nog dat ze normaal nooit zo lang op kamer gaat, ik zei dat er steeds uitzonderingen zijn, het zijn die, die de regel bevestigen, een uitspraak die de Duitse taal niet kent want ze snapte er geen jota van, dan maar de Franse versie bovengehaal toen snapte ze het we. Ze blijkt een aardig mondje Frans te kennen en niet alleen de Franse betaalde liefde!!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - geheel nieuwe seksvorm
Tja, tegenwoordig is er weer een geheel nieuwe seksvorm welke de opmars maakt, anale sex in de sneeuw! Op zich is het wel logisch dat de mensheid altijd nieuwe wegen zal blijven verzinnen. Maar dit lijkt mij persoonlijk enigszins geen vorm van lustopwekkende gevoelens te creëren...Tja- het is maar net wat een mens wil nastreven...Erotiek en anale seks in de sneeuw...zelf zie ik hier meer kunst in deze 'koude seks'...
Astrid
Astrid - lekker met mezelf te spelen
Dikke mensen die zeggen dat ze lekker in hun vel zitten en blij zijn met hoe ze eruit zien, liegen. Dat las ik deze week ergens hier op usedsliopjes.com. Mijn nekharen gingen recht overeind staan en ik had de neiging om meteen te reageren met een pinnig bericht. Ik deed het niet en besloot in plaats hiervan lekker met mezelf te spelen…mmmmm
Rena Netjes
Rena Netjes - eenvoudige rukwerk
Veel mannen blijven bij het eenvoudige rukwerk, of mondwerk, maar er valt zoveel meer te beleven. Alleen veel mensen schrikken daar van als ik daar over begin!
Kirsten Kneepjes
Kirsten Kneepjes - Dridase
Aan de hand van onderstaande gegevens kan bepaald worden wat bij uw vrouw de oorzaak van het sexuele probleem is. Dit kan zijn: bijwerkingen van medicatie: Dridase en misschien ook andere medicijnen kunnen gedragsproblemen tot gevolg hebben. Als medicijnen het probleem veroorzaken, is het beter om eerst met de medicatie te stoppen voordat u met een behandeling start (voor zover dit medisch gezien mogelijk is).

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook