This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dora Drukken
Dora Drukken - 1 Item
Hi Hi .... Ik ben uit rotterdam en ik werk bij mijn eigen huis in Rotterdam. Ik ben ZEER STOUT en ben een gezellige meid afkomstig uit een een zeer koud land !!! Zin in een leuke afspraak neem dan contact met me op. pijpen zonder is inclusief maar de rest is bespreekbaar. sex zonder condoom is extra M'n karakter is lief en dominant ,verlegen en teder maar absoluut niet preuts .... Hoop snel van je te horen XXX Bitte immer das Geld passend dabei haben, da hier keine Möglichkeit besteht etwas wechseln zu lassen!
Dora Drukken
gedragen onderbroekje te koop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mira Pegida
Mira Pegida - Ein Französisch total Quicky kostet bei mir 25 Euro
Ein Französisch total Quicky kostet bei mir 25 Euro (Ich bin dabei nackt und verwöhne dich maximal 10 Minuten mit dem Mund bis du kommst. Anfassen erlaubt) 20 Minuten franz. gegenseitig und Verkehr biete ich für 20 Euro an. (Achtung! Dieses Angebot versteht sich als Quickie! Wer für 20 Euro `Paris bei Nacht´ erwartet ist bei mir falsch!)
Bas Gitaar
Bas Gitaar - tijdens de naaktwandeling
We waren eigenlijk helemaal niets van plan, maar zo tijdens de naaktwandeling, kwam het onderwerp over neuken in de buitenlucht toch een keer naar boven drijven. We bleven min of meer in het onderwerp hangen en dus besloten we om er wat mee te gaan doen. Het maakte ons beiden enorm geil en dus doken we van het pad af en liepen we door de dikke koude sneeuw naar een plek waar we niet zo makkelijk gezien konden worden.
Hermione Maui
Hermione Maui - nicht mehr hereingelassen
Wer mehr als 15 Minuten später als vereinbart erscheint, kann eventuell nicht mehr hereingelassen werden oder nur kürzer bleiben. Ich bitte dies zu beachten. In der Buschallee gibt es keine Parkplätze, beziehungsweise sehr begrenzt, aber die Tramstation Buschallee ist direkt an meiner Tür. Durch negative Erfahrungen mit Auslander empfange ich nur noch deutsche Männer!
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - plassen of poepen
Als uw man wél zelf voelt wanneer hij moet plassen of poepen, maar dit alleen in de luier wilt doen en niet op de wc, kan een stappenplan helpen! Als een stap makkelijk verloopt is de verleiding groot om snel naar de volgende stap te gaan. Het gevaar is dat het uw man in paniek raakt en dan volledig terugvalt in het oude patroon! Spreek iedere dag met uw man af en leg uit welke beloning ertegenover staat!
ROBSTER
ROBSTER - Speeltjes voor mannen tijdens het masturberen
Nou ik heb laatst dus ook Chrstine le duc ontdekt. Speeltjes voor mannen tijdens het masturberen is echt aan te raden. Ik heb er laatst één aangeschaft. En ik kan jullie vertellen. Het maakt het een stuk leuker,spannender en lekkerder! De eikelvibrator: Een soortvan kuipje van gel waar je eikel inpast, hier een beetje glijmiddel in doen, en de trilfunctie aanzetten. En gaan met die banaan !!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook