This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lara
Lara - 1 Item
Hallo mannen/snifters... ik ben inderdaad opzoek naar genieten puur. Maar ik laat jou natuurlijk dan ook eerst eens even genieten. Ik zou je eerst dan het liefst eens heerlijk willen gaan verwennen met een massage en dan zou ik daarna aan jou overlaten hoe jij mij eens heerlijk gaat verwennen. Is dat een deal? details vinden jullie in mijn slipje..... Lara
Lara
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - anale seks
En dan is het zover. Jullie hebben de pro’s en contra’s op een rijtje gezet en jullie zijn het er over eens geworden., Jullie gaan dus voor het eerst anale seks hebben. Ik vind het altijd een spannend vooral, wanneer zo/n meisje een beginner is. De grote vraag is en blijft natuurlijk: hoe zorg je ervoor dat de anale seks zo’n geweldige ervaring wordt, dat ze het vaker willen doen. Tja, kom maar eens langs zou ik zeggen, dan zal ik het één keer voor doen.
Maarten
Maarten - sugar Lee
Weet iemand hier wat je krijgt je als je het velletje van je lul naar achteren haalt? Sugar-Lee Hooper met een coltrui!
Hans Klok
Hans Klok - lager
Laatst lig ik met een lekker scharreltje in bed,ze legt haar hand op mijn buik en zegt: "Ik hou van jou". Waarop ik zeg: "Oh, oh, lager". Waarop ze zegt met een erg lage stem: "Ik hou van jou".
Wendy
Wendy - mis je
Zo schrijft een vrouw aan haar moeder: "Mijn man is er vandoor met mijn beste vriendin. Mijn god, zegt ze:"wat zal ik haar missen."
Bertha Trouwborst
Bertha Trouwborst - Ik houd zo van seks
Dag lekkere kerels ! Ook Ik houd zo van seks en wil dat dan ook zoveel mogelijk beleven op alle manieren, ik speel ook graag het sletje daar kick ik op. Ben jij iemand met veel uithoudingsvermogen? Dan wil ik graag wat van je horen, ps. Ik word liever geneukt door een draak dan dat ik gevingerd word door kapitein Haak!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook