This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dorke Batsen
Dorke Batsen - 1 Item
Hallo geile mannen ik ben een Nederlandse spontane preutse speelse en altijd geile meid met veel ervaring. Ik ben in het bezit van een zeer strak kontje en mijn YONI is altijd lekker glad geschoren. Ben altijd op en top verzorgt en Hygiene staat mij mij op nummer 2 en dat verwacht ik ook van jou. Ik ontvang jou vandaag overigens op een nette locatie in Tilburg. Als je bij mij een uur neemt dan begin ik met een erotische snkikkelmassage om lekker in de stemming te komen. Daarna zien we wel geispin! Bitte immer das Geld passend dabei haben, da hier keine Möglichkeit besteht etwas wechseln zu lassen!
Dorke Batsen
mijn gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

ChupaChups
ChupaChups - in de anoes!
TJA. Ik ben pas 1 keer ooit met een minnaar in de sneeuw geweest. Hij gooide sneeuwballen naar mij, ik wilde kusjes onder mijn navel. Toen stopte ik ijs in zijn onderbroek, moet hij z'n broek maar niet op z'n knieën hebben hangen. Eikel. O, en we zijn samen ook naakt de berg al neukend afgesleed. Oja, en als we samen naar huis liepen, hadden we een arm om elkaar heen, en dan stopte hij zijn hand altijd in mijn BH. Dat was warmer, zij hij. Thankyou voor de stijve nipples. Maar nee, geen ijs en sneeuw seks meer voor mij, ik heb hem toch het liefst in de anoes!
Paul Glasses
Paul Glasses - Eerst gevraagd of ze ook FT deed
Gisteravond bij dit meisje een gedragen slipje opgehaald! Eerst gevraagd of ze ook FT deed en ja hoor, dat deed ze ook nog! Later bleek dat toch tegen te vallen en was het meer puntje van de tong werk, niet echt die lekkere lange halen langs mijn tampert, beetje jammer. Neuken was wel zeer lekker, en ze liet zich lekker goed doorraggen. Ze merkte dat ik op het punt stond om klaar te komen en ze drukte nog extra hard met haar kontje naar achteren. Dat kan ik nou wel weer waarderen, extra puntje erbij!
Josieke Borsten
Josieke Borsten - Geschlechtsverkehr ohne Kondom
Weil es immer wieder gefragt wird, möchte ich auch hier gleich klarstellen, dass ich keinen Geschlechtsverkehr ohne Kondom anbiete, nicht schlucke, keine Dehnungsspiele mache und auch keine Ringkämpfe anbiete. Desweiteren stehe ich garnicht auf Natursekt, Kaviar und diverse Fetischklamotten! Durch negative Erfahrungen mit Auslander empfange ich nur noch deutsche Männer!
ROBSTER
ROBSTER - Speeltjes voor mannen tijdens het masturberen
Nou ik heb laatst dus ookC hristine le duc ontdekt. Speeltjes voor mannen tijdens het masturberen is echt aan te raden. Ik heb er laatst één aangeschaft. En ik kan jullie vertellen. Het maakt het een stuk leuker,spannender en lekkerder! De huls met ribbeltjes aan de ene kant, en glad aan de andere kant. Glijmiddel erin , je lul er in en aftrekken maar, wel lekker lang rekken. dat maakt het lekkerder. Ben ik echt een van de weinigen die speeltjes gebruikt? Behalve de mensen dan die fleshlight gebruiken, wat mij overigens ook heel geil lijkt.
Zuster Nel
Zuster Nel - autonomieprobleem van uw vrouw
De behandeling bij sexuele angst of bij het autonomieprobleem van uw vrouw is min of meer dezelfde. Bij urineweginfecties is het van belang dat tijdens een trainingsperiode geen nieuwe infecties optreden. Ook kan een onderhoudsdosering antibiotica nodig zijn. Daarnaast kan een conditionering- of stappenplan bruikbaar zijn!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook