This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Doutsen Kleier
Doutsen Kleier - 1 Item
Pssst, Ik ben supergeil en wil graag eens goed van achteren verwend worden, kan jij dit waarmaken? als je wilt mag je met mijn poesje spelen, en me lekker masseren met je warme handen over me mooie lekker geile lichaam, daar word ik zo geil van. ik ontvang prive bij mij thuis, ik date alleen met Nederlandse mannen anoniem neem ik niet op, sms me en ik bericht je terug. wie weet wil ik met jou wel een lekkere date............... Daarna zien we wel oude geispin! Bitte immer das Geld passend dabei haben, da hier keine Möglichkeit besteht etwas wechseln zu lassen!
Doutsen Kleier
mijn manlief
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Elsbeth
Elsbeth - heerlijk kunt vingeren
Wil jij weten hoe je je lief heerlijk kunt vingeren? Hoe je haar dat genot geeft, waardoor ze helemaal uit haar dak gaat? En dat omdat je net die plekjes weet te vinden, die bij haar zo gevoelig zijn? Kom dan eens bij me langs en dan doe ik het je wel even voor!
Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - een lichaam die overgewicht heeft
HEY HOPPEMA! Natuurlijk kun jezelf wel lekker in je vel zitten en je met een lichaam die overgewicht heeft prettig voelen. Het is de buitenwereld die er telkens een probleem van maakt. Doe je de hele week je stinkende best en wil je ook met de visite een toastje met filet, of eentje met paté. Is er altijd wel weer iemand die jou een afkeurende blik geeft. En altijd zijn het de maatjes 38/40 die zich dit eigen maken! Mijn advies is ook: Nooit meer vertellen dat je op dieet bent, krijg je ook geen commentaar. Lukt het je wel door over een periode wat kilo’s kwijt te raken en er zijn dan mensen die aan je vragen: Goh, ben je afgevallen? Antwoord dan altijd met een duidelijke: NEE, denk het niet, ben tenminste niet op dieet of zo dat heb ik wel gehad!
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - Wagenziekte...
Wagenziekte... Het gevoel dat je krijgt als je hoort dat het meisje met wie je het zo lekker op de achterbank hebt gedaan, de pil niet gebruikt.
Preston
Preston - prettig machtsgevoel
Dag allemaal. Hier nog een tip! Aan de hand van onderstaande gegevens kan bepaald worden wat bij uw vrouw de oorzaak van het sexuele probleem is. Dit kan zijn: autonomieprobleem of neiging tot autonomie: dit betekent dat uw vrouw moeite heeft met macht en graag alles zelf wil bepalen. Het is een karaktertrek die vaak ook bij haar pooier speelt. Door niet op de wc te plassen of te poepen kan uw vrouw echt zelf bepalen wanneer en waar zij plast of poept en dat geeft onbewust een prettig machtsgevoel. Dit is vaak de oorzaak wanneer er géén sprake is van angst en wanneer karaktertrekken naar voren komen zoals ‘alles zelf willen bepalen, niet tegen verlies kunnen, de baas willen spelen, slecht met frustraties kunnen omgaan.
Gerard Tool
Gerard Tool - naar een GLIJHUIS
Gisteren voor de derde keer deze maand wederom naar een GLIJHUIS geweest. Bij binnenkomst zag ik direct een lekker haasje! Ik stapte recht op haar toe, fluisterde wat in haar oor, en ik ga niet vertellen wat, ze draaide zich naar me toe en in plaats van me een klets om de oren te geven tongzoende ze vol passie en overgave, zoals alleen zij dat kan. De drie andere beren bleven verstomd staan met een blik van “wat heeft die dat wij niet hebben” en toen we naar de kamer trokken hoorde ik eentje nog zeggen, dat is waarschijnlijk haar pooier. Mocht één van hen dit lezen wel mis poes, ik heb haar enkel gezegd wat ze wou horen (€500,-) Meer dan 2u30 zijn we op kamer geweest, ’t jonge wat was dat een fabelachtig moment, nog niet mijn record, maar wie pannenkoekt met haar ziet het einde van onze Melkweg godverredomme!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook