This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alyt Keutels
Alyt Keutels - 1 Item
*AKTIE AKTIE 30min 50,- 45min 80,- en 60min 100,- BELNU* Heeeey lieverds, kom jij mij lekker verwennen? ik wacht thuis met een Nat Poesje op jou, ik vind het heerlijk als je me lekker lang beft totdat ik lekker klaarkom, 69 lekker Deeptrht gepijpt te worden en vervolgens mij achterlangs te nemen of heb je mij liever ON TOP? Prijzen zn vanaf 30min- 70euro, 45min- 100euro en 60min- 130. geef jij mij een belletje (met nwg aan, reageer niet op sms, mail) heel veel kusjes alvast op je bruine portomoneetje! Bitte immer das Geld passend dabei haben, da hier keine Möglichkeit besteht etwas wechseln zu lassen!
Alyt Keutels
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bruno Bilnaad
Bruno Bilnaad - buitenseks in de winter
Buiten zijn met mooi weer is natuurlijk heerlijk, maar ik ben echt gek op buitenseks in de winter. Ja, ik wil neuken in de sneeuw en dat is dus ook wat ik met mijn vrouw iedere winter steevast samen wil doen. Maar ze wilt dat nooit dus neem ik steevast mijn favoriete amateurprostitué mee. We gaan lekker naar buiten en als er dan een keertje weer sneeuw ligt, wat de laatste jaren behoorlijk schaars is, dan zoeken we een bos op en gaan het daar doen. Een aantal jaren geleden deden we dat ook. Bij ons in de buurt is een heel groot bos, waar we heel lekker kunnen wandelen, want daar houden wij namelijk ook van!!
Con Domen
Con Domen - kamermeisje
De hotelgast probeert met het kamermeisje te flirten: "...en 's ochtends wil ik graag met een kus onder mijn navel gewekt worden!" "Uitstekend, mijnheer," zegt het kamermeisje, "ik zal het doorgeven aan de nachtportier..."
Chriselda Kooijman
Chriselda Kooijman - ontzettend vaak plassen
Hoi! Mijn manlief moet ook ontzettend vaak plassen. Hij gaat zeker wel 3 keer in het uur naar de wc, en moet volgens eigen zeggen dan ook ECHT plassen. Op de saunaclub was het anderen ook al opgevallen dat ie zo vaak moet. Heeft iemand hier ervaring mee, of weet wat het zou kunnen zijn? Hij is verder gezond, heeft geen pijn bij het plassen en heeft geen sexulee klachten. Ben benieuwd naar julile reactie!
Helen Kanoni
Helen Kanoni - van tevoren de anus invetten met crème
HOI! De behandeling bij sexuele angst of bij het autonomieprobleem van uw vrouw is min of meer dezelfde. Bij angst is het van belang om rekening te houden met de angst.Bij angst voor pijn in de anus kunt u van tevoren de anus invetten met crème of Emla-zalf (verdovend) of laxeren zodat de anale sex pijnloos kan verlopen.
Mats
Mats - dikke borsten
DAG! Gisteravond bij dit meisje een gedragen slipje opgehaald! Op de kamer bleek ze echt mega geil te zijn ze pijpte me zalig terwijl ik al met haar natte poesje speelde. Mijn DONG was gelijk keihard. Ze kwam daarna zonder schaamte op mij zitten en bereed me heerlijk. Ze speelde ondertussen met haar dikke borsten en keek in de spiegel boven het bed. Ze zei ook dat ze mijn harde TAMPERT lekker vond!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook