This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Doeie Meur
Doeie Meur - 1 Item
HAI! AuchIch bin NUR nach Absprache und telefonischer Terminierung privat und in die sauna von Boudesteijn besuchbar Ihr solltet etwa eine Stunde vor Erscheinen anrufen und mich über eueren Wunsch informieren. 30 Minuten mit ausgiebigem Vorspiel mit küssen, schmusen, franz. gegenseitig, Verkehr und Massage biete ich für 30 Euro an. Wer zweimal spritzen möchte, sollte 15 Euro extra bezahlen. Ab 1 Stunde für 60 Euro ist auch franz. pur mit dabei und du darfst zweimal kommen.Da ich wie schon erwähnt privat empfange, kann ich nicht jederzeit ans Handy gehen. In diesem Fall bitte etwa eine halbe Stunde später erneut versuchen.
Doeie Meur
unterhose zu kauf
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wil Krikke
Wil Krikke - 2 bitches afgewerkt
Hai! Gister ook 2 bitches afgewerkt! De eerste was ene Sharon Dijkstra. Ik zag geen paspoortje, dus die zal ik nog maken. Wel van een andere Sharon Dijkstra, maar de Sharon Dijkstra die ik bedoel is Duitse Sharon Dijkstra die alleen in de weekenden werkt. Deze vrouw vond ik zeer aantrekkelijk, iets wat niet alle ijsberen met me zullen delen. Sharon Dijkstra is namelijk bijzonder voluptueus. Ik heb haar direct lid gemaakt van de dikke kontenclub. Ze heeft zuiver natuur D's en is kortom "a whole lotta woman". Ze was bijzonder vriendelijk maar ik denk niet dat ik nog een keer met haar in herhaling ga.
Ed
Ed - problemen met een spastische darm
HOIKES! Ook ik k heb zelf al twee jaar problemen met een spastische darm en heb daardoor tevens last van pijnlijke aambeien. Ik vond het, in tegenstelling tot mijn onderbroek, verfrissend om te lezen dat 3 kwart van de 600 mensen problemen hebben met hun darmen, ontlasting of aambeien. Nu voel ik me direct al minder ziek en ben ik minder ongerust. Ook de voedingsproducten die deze problemen kunnen veroorzaken vind ik erg nuttig. Melkproducten en koffie heb ik al laten staan. Osseworst eet ik nog wel vaak en bonen, die dan ook maar laten staan en pittig eten doe ik graag, maar dat ben ik ook al aan het minderen. Ik spoel daarom ook alles weg met een zuiver natuurproduct (Wodka!) Veel te lang hard persen in combinatie met twee keer daags anale sex heeft er voor gezorgd dat mijn endeldarm nu al bijna helemaal naar buiten hangt wat weer nieuwe problemen heeft veroorzaakt! Dit alles ter info gasten!
Filipina
Filipina - mijn buitenste schaamlippen
Pssst, denk er maar eens aan hoe je mijn buitenste schaamlippen kunt strelen. Of met veel vocht juist de plekjes op mijn binnenste schaamlippen stimuleert. Hoe je heel teder mijn clitoris leert benaderen en de g-spot vindt…. Mmm
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks - eigen poep eerst
Controle na het poepen! De helft van al mijn klanten checkt hun eigen poep regelmatig op kleur, bloed in de ontlasting, structuur, hoeveelheid en aanwezig slijm. Een klein deel let zlefs specifiek op wormen en stukjes in de poep. Uit het onderzoek blijkt dat de poep eigenlijk bij niemand consistent is, maar relatief zachte ontlasting en een donker- of lichtbruine kleur komt vaak voor. Wanneer men problemen ervaart met de stoelgang, ziet men dit vaak terug in de ontlasting!
Wil Helmes
Wil Helmes - tussen de balzak en de anus
Hier een tip waarbij de prostaat een rol speelt: De prostaat is een orgaan die vlak achter de anusingang zit, en veel mannen vinden dit al een weerzinwekkend idee. Nou is er dus een mgoelijkheid om deze prostaat ook te bevredigen (niet zo heftig als anaal) zonder de anus te gebruiken. Wat en hoe? Voel maar eens onder/achter je balzak, daar waar de penis en balzak aan het lichaam zitten. Deze positie zit overigens ergens tussen de balzak en de anus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook