This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alyt Drietenburg
Alyt Drietenburg - 1 Item
HEY ALLEMAAL! Wie heeft er nou geen zin om te sexen met deze hete milf lekkere natuurlijke cup geschoren kutje half lang zwart schaamhaar en een volle stevige poep. Heren zin om lekker te genieten met me voor een lekkere pijpdate (50€) een krachtig vluggertje (60€) of een zwoel half uurtje (80€) bel me dan voor een afspraakje. Ik met mijn mondje handjes en kutje zijn der helemaal klaar voor... ... (Deze week even geen anaal plas poepsex meer) Hete zoenen op je DONGxxxx. Ps prive nummers worden NIET beantwoord
Alyt Drietenburg
mijn motto
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sharon Dijkstra
Sharon Dijkstra - thema-avond
Geachte heer, mevrouw, Morgenavond is er een contact en thema-avond met als onderwerp ‘hoe praat ik met mijn dikke vrouw over alcohol, amateurprostitutie en drugs’, deze interactieve avond wordt verzorgd door de Theatergroep De Toermalijn, u heeft hiervoor vorige week een uitnodiging ontvangen. U kunt zich nog opgeven! (Als u zich al opgegeven heeft, hoeft u dat niet nogmaals te doen.) Met vriendelijke groet, Sharon Dijkstra
Lady
Lady - Vorspiel mit küssen, schmusen, franz. gegenseitig
30 Minuten mit ausgiebigem Vorspiel mit küssen, schmusen, franz. gegenseitig, Verkehr und Massage biete ich für 30 Euro an. Wer zweimal spritzen möchte, sollte 15 Euro extra bezahlen. Ab 1 Stunde für 60 Euro ist auch franz. pur mit dabei und du darfst zweimal kommen.Bitte immer das Geld passend dabei haben, da hier keine Möglichkeit besteht etwas wechseln zu lassen!
ROBSTER
ROBSTER - PZC tot het einde
Omdat ik weer eens gerimd wilde worden ben ik, na een zoektocht naar dames die dit deden, bij dit sletje hierboven terecht gekomen. Ze doet inderdaad alles dat ze belooft, rimmen (zowel zij bij mij als ik bij haar) was heerlijk, evenals PZC tot het einde! Tongzoenen doet ze ook, maar een beetje vreemd, wat bij de dienst "tongzoenen" in de betaalde liefde wel vaker het geval was: alsof ze jouw tong tegenhoudt met haar tong. Dus bij dat onderdeel ontbrak de echte intimiteit een beetje. Maar dat was dan ook het enige minpuntje, en verder niet echt belangrijk. Waar ik voor kwam, door haar gerimd worden, was fantastisch!
Gordon
Gordon - naar een GLIJHUIS geweest
Gisteren voor de derde keer deze maand naar een GLIJHUIS geweest. Bij binnenkomst zag ik direct een lekker haasje! Mijn maat AAD haalde opgelucht adem toen hij me terug zag na 2 uur batsen, hij had bijna Child Focus gebeld om mij als vermist op te geven, maar ik ben daar net iets te oud voor! Zijn Roemeentje was hem overigens zeer goed bevallen en hij zou direct nog een paar Roemeentjes zoeken. Ik beloofde hem wat adressen van “geile Roemeentjes” te bezorgen als we weer thuis zijn, goed zei hij, maar niet via mail, dan bestaat de kans dat mijn vrouw ze leest, en daar zou ze niet kunnen om lachen……..
Brunhild Mercau
Brunhild Mercau - Laat haar maar vast naar bed gaan
Een fabrikant van witgoederen belt naar zijn vrouw. Omdat ze in bad zit neemt het dienstmeisje op. "Zeg tegen mevrouw dat ik over een uurtje kom. Laat haar maar vast naar bed gaan en op mij wachten." "Goed meneer en wie kan ik zeggen dat er gebeld heeft?"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook