This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brenda Bamski
Brenda Bamski - 1 Item
HALLO LIEVE HEREN ,IK BEN TERUG!!!!! Ik HOUD VAN KNUFFELEN EN KUSJES GEVEN en IK NEEM ALTIJD DE TIJD OM JE WAT BETER TE LEREN KENNEN.... IK HOUD VAN NETTE MANNEN die nog wat VERLEGEN zijn en dat ook DURVEN ZEGGEN en als jij dat bent wees dan gerust bij mij ben jij en GOEDE HANDEN!! Ik ontvang graag privé VERZORGEN heren die net zoals ik RESPECT, HYGIËNE en DISCRETIE hoog in het vaandel dragen. Ik verwacht u op mijn KNUS en ZEER DISCREET ALLEENSTAANDE HUIS MET ZIJN EIGEN PRIVE PARKING ACHTERAAN. Veel mogelijkheden zijn bespreekbaar. Gelieve tijdig te bellen a.u.b. (geen privé nummers of sms) Als je denkt dat wij samen een leuke tijd kunnen beleven, bel mij gerust. Ik hoop heel binnenkort te mogen ontmoeten. xxxjes
Brenda Bamski
nat slipje te koop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lodie
Lodie - leker weer!
Veel mannen weten heus wel dat je de clitoris van een vrouw flink wat aandacht moet geven. Maar zij vergeten soms dat ook daarvoor een goede aanloop veel meer opwinding veroorzaakt, dan rechtstreeks de clitoris aan te raken. Gebruik daarom eens je tong, of flink natgemaakte vingers, om de huid tussen het kapje -dat de clitoris bedekt- en de buitenste schaamlippen, links en rechts te stimuleren. Daarbij kun je de buitenste schaamlippen ook iets naar buiten duwen! Mmmmm leker weer!
Cher Jordaan
Cher Jordaan - heuse Field Pussy voor mijn man
Gister samen met mijn vriendin een heuse Field Pussy voor mijn man gemaakt. Lees: een latex handschoen van Kruidvat erin en een beetje glijmiddel! Gister aan mijn man gegeven en laten uitproberen in ons bijzijn. Mijn man kwam er direct in klaar en vindt het nu een goeie vervanger. Dom van me :-)
Poe Pen
Poe Pen - tijdens de winterperiode
Normaal gesproken neuken mijn vrouw en ik veel langer in de natuur tijdens de winterperiode, maar dan plannen we het ook helemaal. Deze keer was bijzonder spontaan, dus we deden het even snel. Nu heb ik ook een vraag waar iemand van jullie mij misschien mee kan helpen. Ik wil al een hele tijd in de V&D winkel een lekkere wip met mijn vrouw maken, maar weet niet zo goed welke afdeling daar het beste voor geschikt is. Heeft iemand daar misschien tips voor mij? Alvast bedankt!
Alie niet Normali
Alie niet Normali - telefonischer Terminierung
ALLO! Ich bin NUR nach Absprache und telefonischer Terminierung privat in Weißensee besuchbar. Ich biete meinen Service privat zu hause (Buschallee, direkt Tram Haltestelle Buschallee, Ecke Berliner Allee) auf einer großen, dicken Matratze an. Ich biete Getränke und Süßigkeiten, aber keine Luxusunterkunft. Ich bitte dies zu beachten!
Elmer
Elmer - de sexclub van Boudesteijn
Ook ik kom regelmatig in de sexclub van Boudesteijn en het is er altijd erg gezellig veel stellen en waar kun je voor 40 euro nog vrijdrinken wat je wilt de hele avond? vroeger was het gvd 75 euro met seks garantie en je had dan mannen die dachten dat ze de hele avond mochten neuken en daar erg vervelend over konden doen als een meisje geen derde of vierde keer met de zelfde man wil. nu heb je dat probleem niet meer een vluggertje kost slechts 35 euro en wil je meer of langer spreek je de prijs met het meisjes af vaak genoeg kun je overigens ook gratis met een vrouw van een stel als je haar aan staat. ik kom er dus bijzonder graag!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook