This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jouw Teefje
Jouw Teefje - 1 Item
Hallo kinky snifters.... Wie kan ik hier eens blij maken met een spannende massage in ruil voor een lekkere beurt? Ik heb hier nog een aantal gebruikte onderbroekjes liggen waarvan ik zeker weet dat als je die op je hoofd zet je in een hele andere dimensie terechtkomt.... Bluf? bestel ze en laat het me weten..... Wie weet ontstaat er ruilhandel zoals hierboven beschreven...... xxx Eefje...
Jouw Teefje
erotisch slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - mannelijk gedraag
De meeste vrouwen vinden het altijd lekker als ik me een beetje mannelijk gedraag, en dan heb ik het niet over aan mijn zak krabben, scheten laten of pilsjes adten maar gewoon een vrouw lekker ruw vastpakken, met haar hoofd tegen de bank drukken en in haar nek zoenen, om haar vervolgens bruut te penetreren……mmmm zeggen ze dan!
Wendy
Wendy - rare dingen...
Twee vriendinnen komen elkaar na een tijdje in een sexbioscoop tegen. "En, ik heb gehoord dat je nu een vriend hebt die nogal rare dingen wilt doen 's nachts?" "Nou ja hoor, laatst wou hij het doen in een doodskist." "Oei, dat was niet makkelijk zeker?" "Zeker niet voor de dragers..."
Bernhard
Bernhard - leuk raadsel
Ik heb nog een leuk raadsel: "Weet iemand hier het verschil tussen een broodje kaas en pijpen?" Zo niet ......... "Zullen we dan gaan lunchen?"
Doktor Hans
Doktor Hans - goed nieuws maar dan voor mij.....
Laatst zei ik tegen één van mijn patiënten: "Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat u hooguit nog maar drie dagen te leven heeft." "En wat is dan het goede nieuws?" vraagt de patient geschrokken. "Dat ik na maanden aandringen eindelijk met mijn assistente naar bed ben geweest." hehehe

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook