This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nena Metselaars
Nena Metselaars - 1 Item
Pssssst, Mooi MILFje ,ontvangt u privé bij haar thuis in nette omgeving vlak bij de E19 Mogelijkheden zijn een volledig uurtje plezier is 135€ een half uurtje 85€ , een vluggertje 65€ , en een lekkere pijpbeurt is 50€ , wie komt lekker met mij spelen. OPGELET GEEN ANTWOORD OP SMS ENKEL TELEFONISCH AF TE SPREKEN !
Nena Metselaars
mijn body
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Fransisca Juji
Fransisca Juji - französisch total
Ich kenne da noch eine etwas andere Definition:FT (französisch total) - Oralverkehr bei ihm, Ejakulation im Mund ohne schlucken FO (französisch optimal) - Oralverkehr bei ihm mit schlucken..
Dildo
Dildo - ik koos voor doggy
Af en toe leek dit slonsje een afwezig, dit kan komen omdat ze een vervelende nacht heeft gehad. Ze kwam overigens wel sidderend klaar bij het likken. Ze begon me naderhand weer te pijpen, maar m'n jongeheer wilde niet helemaal op sterkte komen, geen idee waarom, ik denk dat de klik er niet helemaal was. Ik zei ook tegen haar dat dit niet aan haar lag, mogelijk dat het chaotische een rol heeft gespeeld in het geheel. Naderhand lukte het redelijk en is ze bovenop me gaan zitten, dit hield ze niet zo lang vol en vroeg me of ik nog een ander standje wilde doen, ik koos voor doggy, maar toen kreeg ik 'm helaas niet meer op oorlogssterkte!
Luz Garsia
Luz Garsia - een gewone gangbang
Volgens mij kun je dan beter naar een gewone gangbang gaan die beetje goed staat aan geschreven of naar een saunaclub of naar een normale parenclub gaan en hopen dat je een beetje in de smaakt valt bij de dames koppel dan naar een amateurprostituée op een afwerkplek! Nu betaal je gvd 35 euro per nummertje voor beetje afwerksex want zeker als er redelijk wat heren zijn moeten die toch allemaal afgewerkt worden om aan de seksgarantie te voldoen!
Bamby Meiborg
Bamby Meiborg - om een willekeurige vagina te strelen
Hai, ik gebruik zelf vele manieren om een willekeurige vagina te strelen, zowel aan de binnen- als buitenzijde. Maar ken jij deze techniekjes, kneepjes en greepjes voor het vingeren al? Een goede opbouw en timing zijn bij een vrouw essentieel. Maar hoe leer je een vrouwenlichaam te lezen? Een vrouw vindt het bijvoorbeeld heerlijk, als ook haar schaamlippen gestimuleerd worden. En ga eens niet direct met je vingers naar binnen, maar blijf voor de vagina opening rondjes draaien.In mijn film vertel ik je een aantal manieren om haar te vingeren en te beffen. Hoe meer je varieert en experimenteert, hoe beter je te weten komt waar zij helemaal wild van wordt. En als je dit eenmaal weet, kan je gaan teasen en haar pas echt lekker gaan bespelen!
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - naar een GLIJHUIS geweest
Gisteren voor de derde keer deze maand naar een GLIJHUIS geweest. Bij binnenkomst zag ik direct een lekker haasje! Na enkele minuten gewisseld naar doggy waar ik haar hard kon nemen. Na 5 tal minuutjes gewisseld naar missionaris waarin ik net op het half uur heerlijk ben klaar gekomen. Ze is een prima aanwinst voor usedslipjes.com. Afgerekend en gaan douchen en wie trof ik in de bar. Idd Wil Krikke! Die arme geile had zich 300 euro armer laten maken door de prostituée Sharon Dijkstra! Wat een gold digger !!! Maar goed, mijn vriend Wil Krikke was zeer tevreden over haar en ik vertrok terug naar huis.Zoals Arnold zou zeggen: “I ll be back”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook