This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Douwkje Rufteraar
Douwkje Rufteraar - 1 Item
hey ik ben ontvang je in mijn gezellig discreet appartementje , waar je u bij gelegenheid intiem kan verfrissen of eventueel een douchke kan nemen, intiem met condoom op mijn sensueel lichaam!! Tongzoenen vind ik fijn en me lekker likken maakt me wild!! wil je me lekker neuken moet je zeker langskomen en ik geef je een echt lekker pijpbeurtje dat kan zonder condoom en je kan lekker klaarkomen op mijn lichaam ,vele kusjes xxx
Douwkje Rufteraar
lekker slipje dan!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jannie Buma
Jannie Buma - een seksgarantie afgeven
Allo, Ik vind dat als dames buiten de entree ook nog eens 35 euro vragen dan kan ik ook een seksgarantie afgeven! Heeft dan toch iets weg van dat een bordeel sexgarantie afgeeft! Seksgarantie slaat zowiezo nergens op hooguit als het door dames die je kent wordt afgegeven anders heb je toch zoiets van dat er een dame is die ingehuurd wordt om aan de sexgarantie te voldoen waar de kans natuurlijk heel erg groot is dat je juist in deze dame net geen trek is want het is meestal niet de aantrekkelijkste dame die er rondloopt, en naar al die andere mooiere dames, zoals ik, mag je dan niet aankomen!
Abe Fielding
Abe Fielding - een leuke oma
Hoi, ik was gisteren in de sauna en daar zag ik een leuke oma! Ik vroeg haar te gaan liggen en heb me vervolgens direct lekker afgetrokken op haar lichaam. Dus ik dacht daarna, nu komt het koude bad! Haha helaas, ze vroeg of ik eerst nog een bak koffie lustte, daar heb ik wel ja opgezegd en heb mijn kleding aangetrokken. Naderhand keek ik naar de tijd en bleek dat we al aan een uur zaten (zuchttt..) geen tijd meer voor een koud bad dus. Misschien moet ik mijn sexspel voortaan maar inkorten, of langer boeken? Maar dit was wel weer een teleurstelling!
Harry Prick
Harry Prick - lekker haasje
Gisteren voor de derde keer deze maand naar een GLIJHUIS geweest. Bij binnenkomst zag ik al direct een lekker haasje! De zus van Dennis van der Geest bleek, met haar 120 kg, een heerlijke kusser. Dat hebben we dan ook uitgebreid gedaan. Daarna nam ik haar grote borsten onder handen en zag haar tepels flink hard worden. Verder afzakkend heb ik haar een lange befbeurt gegeven. In ruil kreeg ik een lange pijpbeurt terug. Ze deed het heerlijk. Heel netjes vroeg ze toen het eerste half uur het einde naderde of ik langer wilde. Ja graag! En het pijpen ging door en door terwijl ik haar nog natte FOEF vingerde…….
Priscella Peurno
Priscella Peurno - Kamiel Eurlings
Na afloop van het behoorlijk uit de hand gelopen feestje brengt Kamiel Eurlings zijn jongste verovering naar huis. Op de drempel vraagt hij haar: "Vertel jij eigenlijk alles wat je doet aan je moeder?" "Nee", antwoordt het meisje, "het interesseert mijn moeder niets meer, nu ik getrouwd ben. Alleen mijn man is zo jaloers!"
Nena Metselaars
Nena Metselaars - Französisch beidseitig
Französisch beidseitig:auch 69 genannt, Stellung bei der die Partner (umschlungen und "verdreht" wie die 6 und die 9) einander gleichzeitig oral befriedigen. französisch total: Oralverkehr mit Ejakulation im Mund und herunterschlucken!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook