This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Daphne Daf
Daphne Daf - 4 Items
hoi hoi ben jij ook zo'n lekkere geile meid als moi?! kom dan snel langs want ik heb heel erg zin! Ík heb veel leuke toys! App me voor een spannende en vooral geile date!! Als ik niet antwoord ben ik bezig of afwezig.ik vraag:70 voor een half uur, 140 voor een uur Opties/Mogelijkheden: Vingeren, Beffen, Scharen en zoenen als ik je leuk vind (en niet jij jezelf leuk vind zoals laatst weer…..), Massage, Toys .geen privébellers aub! .xxx Kusjes
Daphne Daf
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Daphne Daf
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Daphne Daf
wijn
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Daphne Daf
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Harimanne Duijndam
Harimanne Duijndam - Een Duitse arts
Een Duitse arts beweerde dat de neus in directe verbinding stond met de geslachtsorganen en dat als er bij het ene orgaan een probleem was, dit ook bij het andere zo zou zijn. Zo zouden menstruatieproblemen van vrouwen vaak in de neus beginnen. Deze aandoeningen konden volgens deze arts behandeld worden door cocaïne te snuiven(??)
Robin Hoedjes
Robin Hoedjes - andere seksuele geaardheid
Gaandeweg haar leven wordt het Sharon Dijkstra duidelijk dat ze een andere seksuele geaardheid heeft. Ook haar omgeving komt te weten dat Sharon lesbienne is. Steeds meer raakt ze in een isolement. In de kring van familieleden ontmoet Sharon aanvankelijk veel weerstand. Geleidelijk ontstaat er ook begrip voor haar situatie. Een belangrijke vraag voor Sharon is: wat zegt de Bijbel hierover? Gelukkig vindt ze met hulp van anderen toch een weg om verder te gaan.
Beau ter Ham
Beau ter Ham - plagen van een amateurprostituée
Het plagen van een amateurprostituée gaat bij mij heel verd, als ik mijn vinger nog steeds niet naar binnen duw, maar bij het buitenste van de vaginale opening rondjes laat draaien of zachtjes laat drukken. Het spreekt hierbij als vanzelf, dat je dit zo nat mogelijk moet houden. Ook als ze van zichzelf erg nat is, zoals de meesten bij mij, is het toch beter ervoor te zorgen dat je met veel speeksel likt of vingert. Op het moment dat ze er aan toe is, dat jij je vinger of tong naar binnen laat gaan, dan nog is het voor haar lekkerder als je dat eerst voorzichtig doet en nogmaals het begin van haar vagina streelt. Het Leert ze ook bewust te worden van alle ribbeltjes en bobbeltjes, die ik tegenkom. Sla die dus bij je aanrakingen tijdens het vingeren nooit over!
Keesje Kontvleesje
Keesje Kontvleesje - ontspannings¬oefeningen
Als je je gespannen voelt doe dan wat ontspannings¬oefeningen vóór het vrijen/scharen of probeer jezelf tot een ont-vankelijker stemming ‘om te turnen’. In feite kan het vrijen zelf een van de beste manieren zijn om spanning kwijt te raken. Als je je zo ver kunt laten gaan dat je een climax bereikt des te beter, maar verwacht niet dat het altijd gebeurt en trekje er niets van aan als het niet zo is!
Sharon Dijkstra
Sharon Dijkstra - Rita Verdonk
Rita Verdonk is zojuist met een topsporter getrouwd. Op het huwelijksfeest is hij in geen velden of wegen te bekennen en Rita gaat de tuin in, waar ze hem betrapt met een bruidsmeisje. "Bah!" roept Rita, "Je bedriegt me nu al!" "Nee liefje," antwoordt de sportieve echtgenoot, "je weet toch dat je voor elk groot evenement een warming-up nodig hebt?"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook