This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Arianne de Groot
Arianne de Groot - 1 Item
HOIKES! Welk vrouw wilt af en toe mijn nieuwe stoeimaatje zijn? Zin om verwend te worden door deze ondeugende dame ?? Lekker heerlijk samen genieten van en met elkaar en dat strikt privé!? Ik ben voorzien van een lekker stel borsten en ben altijd heerlijk voor lekkere seks! Vandaag, morgen en overmorgen (geldt voor elke dag) spreek ik af tussen 10.00 uur t/m 23.00 uur. Neem gerust contact op voor een lekkere schaarpartij! Liefs xxx
Arianne de Groot
geil slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Samantha Stosurs
Samantha Stosurs - Usedslipjes.com is op zoek naar (nieuw) schrijftalent
Usedslipjes.com is op zoek naar (nieuw) schrijftalent. Heb jij een goed, leuk, mooi, spannend en/of ontroerend boek geschreven en denk je dat het goed genoeg is om uitgegeven te worden? Stuur het op! Usedslipjes.com toetst alle manuscripten op onder andere taal, stijl, originaliteit, uitwerking, diepgang, verhaallijn, personages en karakter-ontwikkeling. Als wij net zo enthousiast zijn als jij, nemen we contact met je op over het eventueel uitgeven van jouw manuscript. Absolute voorwaarde is in elk geval dat je boek een lesbisch thema heeft !!
Per Pannekoek
Per Pannekoek - BARE PECKER
Apartment BARE PECKER is a self-catering accommodation located in Sabel. FreeWiFi access is available. Accommodation will provide you with a TV, a DVD player and a CD player. There is a full kitchen with a microwave and a refrigerator. Featuring a shower, private bathrooms also come with a bath or shower. . Other facilities like a games room and a children's playground are offered. Activities in the surrounding area include fishing. The property offers free parking. sexcinema is located 5 km away!
Princes Coprofagie
Princes Coprofagie - jouw prostaat
Dag! Hier op veler verzoek weer een tip waarbij jouw prostaat een rol speelt: De prostaat is een orgaan die vlak achter de anusingang zit, en veel mannen vinden dit al een weerzinwekkend idee. Nou is er dus een mgoelijkheid om deze prostaat ook te bevredigen (niet zo heftig als anaal) zonder de anus te gebruiken. Wat en hoe ? Nou, als je voelt dat je een orgasme krijgt, duw je steeds harder. het orgasme wordt daardoor heftiger en kan langer duren! Ook kan je verder spuiten als je een beetje oefent!
Hedwig Hagenaars
Hedwig Hagenaars - Naaimachines maken lesbisch
Naaimachines maken lesbisch ! Toen de mechanische naaimachines werden uitgevonden, bleek dat het bij sommige vrouwen een ING orgasme veroorzaakte door de voetbewegingen die de dijen tegen elkaar deden schuren. Dokters beweerden dat alle naaimachines slecht waren, het zou vrouwen stimuleren om na afloop lekker met elkaar op de BANK te gaan scharen en vervolgens lesbisch maken!
Gerard Tool
Gerard Tool - vieze, blonde milf
Dag. Ik ben dus een een aantal maanden geleden geweest bij een aangekondigde gangbang van een vieze, blonde milf Ze legde me (bij aankomst bleek ik de enige kerel) uit dat ze de halve nacht in het ziekenhuis was geweest voor iemand in haar kennissenkring die een schaamlipcorrectie moest ondergaan en daarna de hele nacht met haar foef in de SODA moest zitten. Hierdoor geen tijd om de woning ordelijk te maken en haarzelf. Eigenlijk via de telefoon was me al duidelijk dat ze een beetje chaotisch was, dus ach...ik kreeg een bakkie van haar en ik mocht de lingerie uitzoeken die zij zou aantrekken. Ondertussen had ze haar spijkerbroek al uitgetrokken en ik had al mooi uitzicht ! Haar foto's op usedslipjes.com zijn wat ouder, ik moest goed kijken of zij het was, maar ze was het wel degelijk en dit deed niets ter nadelen van haar uiterlijk…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook