This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kathy Smerrie
Kathy Smerrie - 1 Item
Hello ladies, ik ben ook weer behoorlijk lesbisch en ontvang je graag in Hotel de Blanke Sabel. ik doe scharen, tong zoenen, beffen en meerdere keren stevig vingeren en klaar komen, squirting, body massage, dinner dates en overnachten, anal sex met een strapon, sm dominantie, poep massage en veel meer. Quicky; voor afspraak, bel mij met herkenbaar nummertje!
Kathy Smerrie
nat slipje te koop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - zij ging douchen en ik genoot van de koffie
Na het uitzoeken van een gedragen slipje ging zij douchen, ze vroeg nog wel of ik ook wel gedoucht had , waar ik zei, "ja", achteraf stom, want ik had gewoon lekker mee moeten gaan. Affine zij ging douchen en ik genoot van de koffie. Ze kwam me halen toen ze gereed was, tja dat zag er allemaal fantatisch uit! Ik begon over het bad, dat ik dat nog steeds wilde, zoals ik in de mail had aangegeven. Ze stond me een beetje verbaasd aan te kijken. En kon zich hier naderhand wel iets van herinneren, maar ja ze had net al gedouchd. Ik zei tegen haar dat ik dat ook al bedacht toen zij onder de douche stond. We spraken af eerst op bed spelen en dan naderhand in bad te gaan sexen!!!!
Ab Veuger
Ab Veuger - Adam en Evert Creemers
Adam en Evert Creemers gaat over de bekende spanning tussen kerk en homoseksualiteit. Een gedegen boek dat uiteenvalt in 2 delen. Het eerste deel bevat verhalen over betrokkenen, een historisch overzicht en uitleg over de bekende Bijbelteksten. De opzet is om dit objectief te doen, zonder een kant te kiezen, maar de teksten benadrukken toch dat deze combinatie in de praktijk problematisch en moeilijk is. In het tweede deel worden de vanzelfsprekendheden uit de christelijke tradities ter discussie gesteld en geeft het openingen tot een andere wijze van omgaan met elkaar. Het biedt handreikingen voor kerkelijk leiders en pastoraal medewerkers om tot gesprekken hierover te komen binnen hun gemeente. Zij stellen vragen die herkenbaar zijn en geven tips over hoe hier mee om kan worden gegaan!
Vanessa Robbinson
Vanessa Robbinson - prikkelen van de clitoris
Orgasme is een reflectorische reactie die meestal door het prikkelen van de clitoris wordt opgeroepea Hierbij worden de samentrekkingen van de spieren diep in de vagina gevoeld als een serie sterke trillingen. Net als andere reflexen kan een orgasme onderdrukt worden en de intensiteit ervan zal op en neer gaan met je psychi¬sche toestand. Het is onvermijdelijk dat je soms onbe¬wust de sterkte van je climax beperkt of die helemaal onderdrukt!
Felicia Crowtonie
Felicia Crowtonie - de prostaat
Goedemorgen! Hier nogmaals op verzoek een tip waarbij de prostaat een rol speelt: De prostaat is een orgaan die vlak achter de anusingang zit, en veel mannen vinden dit al een weerzinwekkend idee. Nou is er dus een mgoelijkheid om deze prostaat ook te bevredigen (niet zo heftig als anaal) zonder de anus te gebruiken. Wat en hoe ?? Nou voor iedereen is het verschillend. de ene krijgt al een heftigere orgasme als ie op die plek wat streelt, de andere (zoals ik) moet flink duwen om een heftiger gevoel te krijgen!
Sissy Summer Lite
Sissy Summer Lite - Twee vrienden
Twee vrienden komen elkaar na lange tijd weer tegen. De ene is zeer elegant en modieus gekleed. De ander vraagt wat hij tegenwoordig voor werk doet. "Ach", zegt deze, "ik werk in het Midden-Oosten en pas daar op de meisjes van een olie-sjeik. Dat is nog eens een gemakkelijk baantje! Die meisjes liggen de hele dag in bikini bij het zwembad. Tegen een uur of vijf ga ik hen langs met een gieter in de hand en giet daarmee op een bepaalde plaats. Wie van hen begint te sissen moet 's avonds naar de sjeik!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook