This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marjorie Ragas
Marjorie Ragas - 1 Item
HOI! Ik waardeer het bijzonder om door jou ook sexueel verleid te worden en jou vervolgens tot een climax te scharen! Het lijkt me prettig om jouw fantasie te kennen, heerlijk van elkaars naakte lichaam genieten gezellige chat.... Kom me maar uitdagen! Bel me voor een schaar-afspraakje , bellen liefst met nummerweergave, geen sms gvd!
Marjorie Ragas
geile hipster te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Agaat van Ekere
Agaat van Ekere - jouw prostaat
Hoi, op veler verzoek hier een tip waarbij jouw prostaat een rol speelt: De prostaat is een orgaan die vlak achter de anusingang zit, en veel mannen vinden dit al een weerzinwekkend idee. Nou is er dus een mgoelijkheid om deze prostaat ook te bevredigen (niet zo heftig als anaal) zonder de anus te gebruiken. Wat en hoe ? Ga maar eens met je wijsvinger naar die plek tussen je anus en balzak en duw je wijsvinger tegen de onderkant van het harde gedeelte. Dit harde gedeelte is waar de penis en balzak aan het lichaam zitten en dus ook stijf is. hier zit de prostaat vlakbij!
Empress Faith-Heavenly
Empress Faith-Heavenly - prikkelen van de kittelaar
Bijna elke lesbo waar ik sex mee heb kan alleen al door het prikkelen van de kittelaar een orgasme bereiken, wat de meest gewone manier van masturberen is. In bepaalde opzichten komt de kittelaar namelijk overeen met de eikel van de penis van een lekkere stoute slipsniftert!
Carlos
Carlos - haar flamoesje
Jongens! Dit sletje tongzoent heerlijk, ze zit/ligt zijwaarts als ze je pijpt, waardoor je een fantatisch uitzicht hebt en waar je dan makkelijk bij haar flamoesje komt. Ze begon vorige week al met zachtjes te kreunen, dat kwam wel goed over, maar kreeg toch het gevoel dat dit een beetje fake was. Ik deed er spontaan een vinger anaal bij. Wat dat betreft was er gvd van alles mogelijk bij haar. Ik was stijf gepijpt en vroeg of ik haar nog even kon likken, ze zei nog iets...naderhand iets van, "wat?" Ik vertelde het nog eens en ja hoor , dat leek haar wel lekker………!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - lesbo’s in de kerk
Hallo, op veler verzoek hier een samenvatting van de inhoud van onze nieuwe thema avond over “dikke lesbo’s in de kerk”: Het zal vooral gaan om vragen die leven binnen de kerk rondom het thema geloof en bisexualiteit. De vragen die worden behandeld zijn vragen zoals ze aan de orde zijn gekomen zijn in praktijken van groepen kerk en bi/homoseksualiteit. Deze groepen proberen op deze avond de kerken op een spoor te zetten van volledige homo- en lesbische emancipatie. De vragen zijn ingedeeld in de volgende categorieën: 1. Geloof en theologie 2. Wat is dik ? 3. Het gebruik van hulpstukken tijdens de sex 4. Kennis en cultuur 5. Aids 6. Hoe ga je om met overtollig schaamhaar. Er word een grote opkomst verwacht! Koffie en thee zijn overigens weer gratis!
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - Hoe preutser de westerse wereld
Hoe preutser de westerse wereld werd, hoe meer deze seksmythes in de omloop raakten. Tegen 1800 promootten dokters het idee dat seks gevaarlijk was. In het begin van die eeuw werd nog vaak aan de mannen de raad gegeven om de clitoris te stimuleren, maar tegen 1830 veranderde dit. Toen werd gezegd dat vrouwen geen plezier mochten beleven aan seks, als ze een orgasme kregen, zouden ze zichzelf pijnigen. Dat is nu godzijdank wel anders!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook