This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sinaja Liebrand
Sinaja Liebrand - 1 Item
PRIVE ONTVANGST PRIVE ONTVANGST PRIVE ONTVANGST Hallo ik verkeer momenteel in een behoorlijk lesbische fase! Ik ben dus een bijzonder geil meisje met een kaal lekker kutje met grote lipjes en een lekkere geile strakke kont. Ben jij die vrouw die ik ook eens mag verwennen? Jou heerlijke hoofd lekker tussen mijn cup hmmmmm. Daarna lik ik jou zalig. En als je van anaal neuken houd dan ben je op t goede adres! Dan mag je gewoon een dikke dildo voorbinden en die lekker diep in mijn kontgaatje stoten of je neukt gewoon mijn nat kaalgeschoren kutje! (in verschillende standjes) Bel me voor een afspraakje , bellen met nummerweergave, geen sms. BIG KISS
Sinaja Liebrand
mijn gedragen slipje is ook te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - christelijke tradities
Wat doen wij nou eigenlijk om onze relaties met anderen duurzaamheid en bestendigheid te geven? En wat deden onze voorouders in het nabije en verre verleden? Een manier om op deze altijd actuele vraag een antwoord te vinden, is om na te gaan en te beoordelen wat er binnen de christelijke tradities gezegd is over glijhuizen, gezin, huwelijk en homoseksualiteit. Wat is in filosofische en theologische vertogen en in kerkelijke leeruitspraken vrucht van wijsheid en verstandigheid, wat getuigt eerder van achterhaalde denkgewoonten of zelfs bijgeloof? Verneem graag!
Pien en Wiemel
Pien en Wiemel - prikkelen van de kittelaar
Bijna elke lesbo kan alleen al door het prikkelen van de kittelaar een orgasme bereiken, wat de meest gewone manier van masturberen is. In bepaalde opzichten komt de kittelaar overeen met de eikel van de penis van een IJSBEER, maar hij is nóg gevoeliger!
Roy Revet
Roy Revet - op de opening van de vagina
IK houd er zelf ook van om een amateurporstituée uit te dagen door mijn hand, bij binnenkomst, direct op haar vagina te leggen, waarbij ik bijvoorbeeld de middelvinger vederlicht op de opening van de vagina laat rusten. Vervolgens wacht ik dan op haar reactie. Pas als ik merk aan de bewegingen van haar onderlichaam (of haar diepe ademhaling) dat ze meer wil, geef ik iets meer druk met mijn middelvinger!
Erik
Erik - en plein publiek
Toen ik vanmorgen wakker werd wist ik het zeker. Ik ga mezelf eens een keer flink af laten zuigen in die donkere rukbunker en plein publiek zonder enige vorm van gêne! Het leek me wel wat, al had ik wel een bepaalde limiet gesteld aan de maten van de uitvoerende. Maximaal confectiemaatje 46, maar al snel werd het me duidelijk dat het niks zou worden. Alles wat er binnen kwam gewandeld was minimaal maatje 48+ en voor ik in huilen uit zou barsten besloot ik de sexbios voortijdig maar weer eenzaam te verlaten en thuis te masturberen!
Ermentraude
Ermentraude - Masturbatie veroorzaakt menopauze!
Masturbatie veroorzaakt menopauze! Protestantse vrouwen mochen vroeger niet klagen over hun problemen veroorzaakt menopauze. Toen geloofden ze namelijk dat masturbatie tijdens de jeugd de menopauze zou uitlokken. Dus verstopten ze hun kwaaltjes om niet valselijk beschuldigd te worden. Ook bij de katholieke kerk werd masturbatie als een stoornis gezien. Het zou je gek maken en zelfs de pest of de dood veroorzaken. Het zou je zenuwen doen afsterven en je zenuwsysteem onherroepelijk schaden. Ook bij meisjes had het een negatieve invloed, maar in mindere mate, masturbatie zou je doen verdwijnen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook