This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nakusha Heerdink
Nakusha Heerdink - 1 Item
Hoi, mijn naam is Nakusha, Sexy Lesbian uit Rotterdam. naturel borsten cup B, laat me je likken, en lik ook maar mijn natte sterretje, Ik ben actief en passief!! Graag hygiënische en verzorgende lesbo’s (voor zover die er nog zijn……) LET'S GET BUSY!!
Nakusha Heerdink
nat slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - derde keer deze maand al weer naar een GLIJHUIS
Gisteren voor de derde keer deze maand al weer naar een GLIJHUIS geweest. Bij binnenkomst zag ik direct een lekker haasje! Uiteindelijk haar op mij plaats laten nemen en me heerlijk laten klaarrijden terwijl er tussendoor werd getongzoend. Na de ontlading ging ze overigens niet meteen van me af maar bleef helaas met haar 120 kg nog een tijd boven op me liggen. Daarna nog even naast elkaar liggen nagenieten. Nog wat praten en beide onder de douche. Het was me wel heel duidelijk dat ze het zelf ook een fijne sessie had gevonden!
Roos de Poos
Roos de Poos - zwanger van een pooier
Vaak worden vrouwen zwanger van een pooier zonder dat zij die man goed kennen, je hoort zo vaak dat ze binnen 3 maanden al weer een betere hebben. Hoe kan je weten of die pooier zijn verantwoordelijkheden op zich neemt? Hoe kan je weten of deze pooier het daadwerkelijk met je meent? Dat kun je allemaal niet weten! In de 1e periode is alles leuk, dan ben je verliefd zonder de foute kant van die persoon te kennen.En veel jonge meisjes tegenwoordig raken te snel zwanger!!! Vaak denken ze de pooier op deze manier bij zich te kunnen houden!
Erna Iglesias
Erna Iglesias - gemiddelde lesbo
Het gemak waarmee een gemiddelde lesbo tegenwoordig een orgasme bereikt en de intensiviteit daarvan is, wat mij betreft, van vrouw tot vrouw en van keer tot keer verschillend. Er zijn n.l. heel weinig lesbo’s die nooit een orgasme bereiken al worden ze nog zo sterk geprikkeld, terwijl er aan de andere kant ook lesbo’s bestaan van wie de ‘orgasmedrempel’ zo laag is dat ze nauwelijks stimulatie nodig hebben om een lekker orgasme te bereiken. Zelfs fantaseren over seks kan voor deze “boswachters” al vol¬doende zijn!
Caitlin Ann Pietersen
Caitlin Ann Pietersen - piemel-tussen-de-rits-incident
Elke man heeft het in zijn leven wel een keer meegemaakt: een oh zo pijnlijke piemel-tussen-de-rits-incident. In Amerika is daar onderzoek naar gedaan! Vorige jaar warer er maar liefst 17.616 Amerikanen die op de eerste hulp belandden met ‘genitale verwondingen door ritsen’. ik zeg: AUW!
Octaaf
Octaaf - sterke jongeman
Gisteren nog dacht ik dat mijn vrouw doodsbang was bij de gedachte dat een dief haar kleren zou stelen." "En heb je nu een verzekering afgesloten?" "Nee, mijn vrouw heeft iets beters bedacht zei Kamiel Eurlings. Ze heeft een sterke jongeman in dienst genomen, die af ent toe in de kast zit en zo op haar kleren past."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook