This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Maya
Maya - 1 Item
Hoi Ladies! , Ik ben Maya, een zeer stoute lesbo die voor veel in is! wanna play games girls I will give you the night off youre lifes. call me and youre dreams gonna come true. LET OP: ik neem geen onbekende nummer op en reageer ook niet op smsjes. ONTVANGST NU in Rotterdam Centrum tot woensdag middag dus grijp je kans!! En Loop lekker binnen 24/7 open!
Maya
lekker slipje te koop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pleun Burr
Pleun Burr - geen orgasme
Zo zijn er heel veel lesbo’s die niet zeker weten of hetgeen ze voelen nu eigenlijk wel een orgasme is of niet! Heel normaal is het echter dat soms wel maar soms geen orgasme wordt bereikt of bij de ene bermslet wel maar bij de andere niet! Zelf heb ik er trouwens ook al tijdje geen meer gevoeld……
Obi Pebbles
Obi Pebbles - vrijen met een lesbo
Als je gaat vrijen met een lesbo, zorg dan voor voldoende tijd en priva¬cy, zodat je je niet gehaast voelt en niet bang hoeft te zijn voor vervelende storingen. Als je kleine kinderen hebt maar er niet van houdt je slaapkamer voor hen af te sluiten, zorg er dan voor dat ze nu en dan ‘s avonds of in het weekend bij een vriendje of vriendinnetje kunnen zijn!
Douwe Schat
Douwe Schat - een besneden penis van 21 cm
Hey, ik trek me al af sinds mijn 10e ongeveer, heb dus een besneden penis van 21 cm en heb een soort rare vorm van stimuleren van mijn penis tot klaarkomen. Naast miijn lamer is de werkplek van mijn vrouw, tevens de plek waar haar computer staat, waar zij dus vaak zit. Omdat ik natuurlijk niet wil dat zij hoort dat ik mij aftrek, knijp ik zachtjes in mijn penis en daardoor kom ik klaar. Als mijn vrouw daar niet zit trek ik mij af door echt te rukken, maar de helft van de tijd dus niet!
Roy Crocque
Roy Crocque - lekkere, strakke geschoren FOEF!
Gisteravond bij dit meisje een gedragen slipje opgehaald! Ze bleek ook al in menig club gewerkt te hebben en daar kende ik haar ook van, al wist ik niet of ik haar al ooit gehad hebt. Toch erg als je niet meer weet wat je allemaal geneukt hebt, wat een zonde. Maar nadat ze aangaf de naam van russische dvp's hoog te willen houden, gauw met haar naar de kamer gegaan. Ze heeft in ieder geval lekker haar best gedaan en is zeker een toppertje met een lekkere, strakke geschoren FOEF!
Merel van der Schaar
Merel van der Schaar - ‘penisschade’
Volgens recent onderzoek is de rits de belangrijkste veroorzaker van ‘penisschade’. Op ruime afstand volgen verwondingen opgelopen bij het fietsen zonder zadel en een paar werden er veroorzaakt door de wc-bril. De laatste komt voornamelijk voor bij darmpatiënten die hun pielemuis op de rand van de pot leggen en dan de domme pech hebben dat de bril of het deksel naar beneden klapt.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook