This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rosana Vreeswijk
Rosana Vreeswijk - 1 Item
Lesbian, dominant latin power blessed for the sun , My name is Rosana delicious bad lesbian from Brazil , big tits big ass , I can be Dominat or i can be soft and girls friend eperience I love party ( expert ) And also Experience in virgin ass , i also love beginners !!! Zin om het zelf ook eens te beleven,bel me op voor meer info geen sms of pr nrs . Alles is bespreekbaar tot binnenkort
Rosana Vreeswijk
sometimes I also do guys!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - de sexclub van onze BOUDESTEIJN
HEY GASTEN! Zelfs ik kom ook regelmatig in de sexclub van onze BOUDESTEIJN, soms alleen maar sauna maar ook vaker met alles erop en eraan! Er zijn echter maar 2 dames waar ik standaard mee kamer. En dan zie je weer hoe doorslaggevend het eerste contact kan zijn. De desbetreffende eerste dame sprak me in het saunabereik aan. Ik zei ik kom net van de kamer, was ook waar, en ik wil even relaxen, wat Bulgaarse Yoghurt eten. Geen probleem voor haar en zij hield het gesprek opgang. Echt wel een heel leuke kennismaking, haar beste vriendin lag op overigens 1 bedje naast ons zich krampachtig te masturberen maar de geilspin kreeg ondertussen wel alles van onze converstie mee…….
Milva
Milva - met mijn assistente naar bed geweest
Dokter Hans tegen patiënt: "Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat u hooguit nog maar drie dagen te leven heeft." "En wat is dan het goede nieuws?" vraagt de patiënt geschrokken. "Dat ik na maanden aandringen eindelijk met mijn assistente naar bed ben geweest."
Marit Schedinga
Marit Schedinga - vervelende dingen
DAG ALLEMAAL! Hier nog een verzoek! Probeer minstens een half uur voor het naar bed gaan met mij niet over vervelende dingen als problemen in het werk, geld of schoolresultaten van de kinderen te praten en snijd ook geen onderwerpen aan die tot irritatie kunnen leiden! Alvast bedankt weer!
Beau ter Ham
Beau ter Ham - Herhalingsgevaar bij dit sletje?
Herhalingsgevaar bij dit sletje? Ik denk het niet, al is het wel een mooie meid, het chaotische van haar is echter niet aan mij besteed, al moet ik bij mezelf misschien meer afvragen wat ik werkelijk wil, meer in bad en minder sex op bed, tja, of bijboeken, daar ben ik nog niet helemaal uit!
Ediline Holz
Ediline Holz - van de dildo
HOI! Mijn ervaring is dat slechts weinig lesbische vrouwen door het louter en al¬leen stoten van de dildo tot een orgasme kunnen komen, daar het binnenste tweederde gedeelte van de vagina ge¬woonlijk slechts weinig gevoelsprikkels overbrengt! De wand van het eerste derde gedeelte van de vagina is echter zeer gevoelig voor druk en het gevoeligst van al zijn de ingang en de omgeving daarvan. Lieve dames: vingeren blijft dus altijd beter!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook